سلام. ی سوال داشتم. من ی زایمان طبیعی داشتم ک بچم ۳۳۵۰ وزنش بوده . الان توی ۳۷ هفته هستم ولی سونو میگه رشد بچه خیلی زیاده و به ۳۹ هفته میخوره. وزنش الان ۴ کیلوعه و ممکنه تا موقع زایمان به ۴ونیم هم برسه. . . من شنیدم اگه زایمان سخت بشه با وکیوم بچه رو میکشن بیرون ک علاوه بر خوبی هایی ک داره عوارضایی هم داره. . به نظرتون از الان کاری هست انجام بدم ک زایمان طبیعی و بدون وکیوم داشته باشم؟
مگه خبر نداری؟ طرح زایمان طبیعی . به این راحتی سزارین نمیکنن. قبلی رو طبیعی اوردم اذیت نشدم الان هم اصلا از بابت خودم ناراحت نیستم چون میگن وکیوم برای مادر هم مضراتی داره مثلا پارگی پرینه. من فقط از این نگرانم و وکیوم به سر بچه اسیب نزنه
زایمان قبلی من هم اونی ک توی اتاقم بستری بود بچش کتفش از جا درومده بود. ب نظرت رژیم بگیرم وزن کم کنم ...
بچه ات رشدش خوب باشه به رژیم شما کاری نداره غذاتو کم نکن ولی اگه واقعا درشت تر شد بهترین کار اینه پول بدی سزارین کنی بخاطر سلامت اون طفل معصوم که سالم به دنیا بیاد
خوشبحالتون عزیزم که قبلش راجع به وکیوم اطلاع داشتین متاسفانه من کسی بهم نگفته بود چنین چیزی هست وزن بچم بالا بود ۳۹۰۰با وکیوم کشیدن بچه نیومد سز اورزانسی شدم حالا میترسم اون وکیوم ک کذاشتن رو سرش به مغزش آسیبی چیزی زده باشه البته الان چهارماهشه و رفلکس هاش خوبه