2777
2789

سلام

میخوام اسمم رو عوض کنم

بعد اسمی که میزارم میخوام واسم خوب باشه

از کجا بفهمم اسمی که میخوام بزارم مناسب منه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

با اسم مادر و پدر محاسبه میشه 

به علاوه تاریخ تولد و... 

من خودم مدرس استرولوژی هستم 

باید بدی برات بررسی کنن 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن گوگل تا ابجد ارتعاش اسم رو بدونی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
با اسم مادر و پدر محاسبه میشه  به علاوه تاریخ تولد و...  من خودم مدرس استرولوژی هستم&nbs ...

خب من از کجا بدونم اسمم مناسبمه یا ن؟کسی رو نمیشناسم 

شما میتونی واسم انجام بدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب من از کجا بدونم اسمم مناسبمه یا ن؟کسی رو نمیشناسم  شما میتونی واسم انجام بدی؟

بله عزیزم 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

بله عزیزم 

بی زحمت میشه واسم انجام بدی؟