2777
2789

اگه ندیدید  چیزی نمیخاد بگید 

ولی اگه  دیدید لطفا بگید کی دل کی رو شکونده؟   و چه تاوانی طرف مقابلش داده   بعد چند سال؟

لطفا بگیییددددددد  جیگرم سوخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر سابقم بسیار دلم شکوند  الان  تو گیر مهریه هست و  مدام دعوا درگیرب و بازداشت ـ ب یهدنفر  میگفته  دارم بدبیاری میارم و میدونسته ک مقصر بوده ولی کیف رو من میکنم  ــ
 خدارشکر میکنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یکی یه نفر رو تو بچگی کتک زد اونم خیلی بد.. بعدش تا الان گره تو کارش افتاده.. البته نمیدونم این همه مشکل به خاطر اونه یا نه ولی در کل طرف کلی مشکل داره، چون خانومش رو هم خیلی آزار داده

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یکی هم بود اونم خانومش رو خیلی آزار داده بود کتکش زده بود بعدش قبل مرگ چند سال رو تخت افتاد بیمار بود

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

دوست پسرم گلم بعد ۶ سال از ازدواجش تو تاپیک هام هس داستانم آخرش با وجود دختر چهارساله طلاق گرفتن

تا کی تاپیک ات پیدا کنم خب همینجا بگو  خواهر

یکم بد نوشتی  متوجه نشدم یعنی دوست پسرت بعد ۶ سال طلاق گرف؟

چجور دلتو شکونده بود؟

چجوری دل ات رو شکوند؟ چرا میخای جداشی عزیزم؟

جدا شدم   دلمو شکوند  ک داغ دارم و نمیتونم بگم  و اینکه    خوشبختم نکرد   تهمت زد   و توجه نداشت

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

جدا شدم   دلمو شکوند  ک داغ دارم و نمیتونم بگم  و اینکه    خوشبختم نکر ...

دوسش داشتی؟😥  اخیعزیزم من حس ات درک میکنم تمام اسن اتفاقا برا منم افتاده  با دل شکسته ات منم دعو کن جیگرم سوخته

لطفا داستان دوتاشو  تعریف کن  که  چجوری دل شکستن و چجور تاوان دادن  لطفااا ...

من چهارسال پیش با شوهرم دعوام شد و متاسفانه خواهرشوهرم شاهد دعوا بود باشوهرم توافق کردیم یکماه از هم دور باشیم من خونه بابام برم اونم یا تو خونه بمونه یا بره خونه مادرش البته قهر نباشیم فقط از هم دور باشیم( این صحبتا رو خواهرشوهرم شاهد بود و بسیاااار ذوق میکرد و خوشحال بود که قراره من یکماه نباشم)! 

خلاصه من رفتم خونه بابام و خونه و زندگیم عملا افتاد دست خواهرشوهرم خییییلی دلم میسوخت میتونست داداشش رو منصرف کنه نکرد

یه روز باشوهرم رفتم خونه یه چیزی بردارم دیدم وسط حیاط خونم نشسته خندید گفت من همیشه اینجا میام میشینم تعارف کردم گفتم خونه خونته یهو گفت صدالبته که خونه منه!! اصلا جیگرم اتیش گرفت نتونستم چیزی بگم بهش

خلاصه یکماه تموم شد من برگشتم خونم بااورت نمیشه دوماه بعد با پسرش دعواش شد پسرش کتکش زد از خونه انداختش بیرون دقیییقا یکماه خونه مادرش بود و خواهرشوهرش تسلط کامل رو خونه و زندگیش میدیدمش داشت اتیش میگرفت 

یه روز دعوتش کردم خونمون تو اون یکماه گفتم تعارف نکن اینجا خونه خودته گفت نههه اینجا خونه تو هست من یه مهمونم!

من خلاصه گفتم اتفاقاتی که اون یکماه خونه بابام برا من افتاد عیناااا تو اون یکماه برا خواهرشوهرم افتاد

من خیییلی موردای اینجوری دیدم تو زندگیم خدا حقه عزیزم