2777
2789
عنوان

پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 37 پست
پسر من دو سالشه ولی اصلا به فکر جدا خوابوندنش نیستم  طول شب خیلی بیدار میشه اخه اگه جداش کنم ب ...

شیر میخوره مگه؟

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
دوساله مگه لولومیفهمه؟ دختر من هنوز از تاریکی هم نمیترسه نمیفهمه براش مهم نیست چطوری بچه دوساله تون ...

میگم از همین الان که بچه س و چیزی نمیفهمه واسش تعریف نکنن بعدا هم نمیترسه و بچه رو تا وقتی که نمیفهمه اینجورچیزا رو باید جداش کنیم از خودمون!  الانم که دوس داره پیشمون باشه از ترسش نیس از وابستگی زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر میخوره مگه؟

نه بابا 

ولی چندین بار تا صبح بیدار میشه اب میخواد یا دستمو میگیره وای خیلی خوابم مختل شده از وقتی مامان شدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نه بابا  ولی چندین بار تا صبح بیدار میشه اب میخواد یا دستمو میگیره وای خیلی خوابم مختل شده از ...

عزیزم منم همینم. از اون نصفه شب که میاد پیشم تا صبح باز چند بار بیدار میشه بیخودی میگه مامان مامان!

صبح زودم میرم سر کار. عملا خوابم سر کارم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
عزیزم منم همینم. از اون نصفه شب که میاد پیشم تا صبح باز چند بار بیدار میشه بیخودی میگه مامان مامان! ...

دقیقا میفهمم چی میگی ....خدا حفظشون کنه ولی واقعا سخته بچه داری

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دقیقا میفهمم چی میگی ....خدا حفظشون کنه ولی واقعا سخته بچه داری

ایشالله.ایشالله تنشون سالم باشه 

سلام دوست عزیز 

شما میتوانید سوالاتتان را در هر زمینه ای ( روانشناسی کودک . مشاور حقوقی . زنان .تغذیه .بارداری و ....) در بخش کلینیک نی نی سایت با کارشناسان ما در میان بگذارید تا شما را راهنمایی کنند 

متخصصین کودک میتوانند راهکار هایی برای حل این مشکل به شما بدهند

موفق باشید

http://www.ninisite.com/clinic