2777
2789
عنوان

پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 37 پست
جونم، بذارش رو تختی که دورش حفاظ داشته باشه تا نتونه دربیاد از توش

ای وای،تورو خدا نکنید اینکارو بچه احساس کنه تو زندانه،خودتونو بذارید جاش به چه قیمت قراره تنها بخوابه آخه؟؟؟بچه استرس میگیره،لکنت میگیره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا قبل ازدواجم نصف شبا میرفتم پیش مامانم 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مرسی عزیزم آره نمیبرمش هیچوقت همون لحظه سر جاش. پیشم میخوابه تا صبح چنبارم بیدار میشه چکم میکنه

آره عزیزم بذار ببینه صبحم از پیشت بیدار شده،الان سه چهار ساله ها پیش ماماناشون میخوابن ،زوده،یکاری کن بچت همیشه فکر کنه بقیه مراقبشن،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ای وای،تورو خدا نکنید اینکارو بچه احساس کنه تو زندانه،خودتونو بذارید جاش به چه قیمت قراره تنها بخواب ...

بچه ای که سرشب تو اتاق خودش بدون استرس میخوابه یعنی از تنهایی و تاریکی نمیترسه!

بچه هامو مثل خودمون ترسو و وابسته بارنیاریم!

پسرمن دیشب از بیرون که اومدیم راه افتاد رفت بالا سمت پشت بوم، گفتم یکم ببینه تاریکه خودش میترسه نمیره جلوتر! یکم وایسادم دیدم نه بابا رفته! حالا من میترسیدم برم دنبالش😂 واسه بچه از لولو و چیزای ترسناک حرف نزنین هیچ تعریفی ازشون تو ذهنش نخواهد داشته که بترسه از تاریکی و اتاق خودش

اینم که میخواد شب بیاد پیش مامانش همش مال وابستگی زیاده که شب مامانا باید سر بزنن به بچه هاشون

عزیزم با بردنش مشکلی ندارم اما انگار میترسه که میاد پیشم. نمیدونم بهتره بمونه پیش خودم یا نه ببرمش د ...

همه ی بچه ها میترسن خب.

بزار عادت کنه.همه چی همون عادتست.

چراغ خواب خوشگل بخر براش یکم روشن شه اتاق

بچه ای که سرشب تو اتاق خودش بدون استرس میخوابه یعنی از تنهایی و تاریکی نمیترسه! بچه هامو مثل خودمون ...

عزیزم باهات موافقم که نباید بچه رو ترسو بارآورد 

اما پسرم خیلی حساسه. دیروز رفته بودیم دریا نگران همه بود صدا میزد دونه دونه بابا و عمه و عمو و عزیزشو بیاین بیرون از دریا. گریه میکرد و استرس داشت. پسر مهربون و آرومیه و اصلا لوس نیست اما نگرانه فکر کنم اضطراب جدایی داشته باشه چون من شاغلم و نصف روز پیشش نیستم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

مامان منم از دریا میترسه😊 نمیذاشت بریم تو آب!

پسر منم 20 ماهه س، شبا که خوابش نیاد میاد رو تخت ما چشماش که گرم میشه میذارم رو تخت خودش! نصف شباهم که بیدار میشه اکثرا و گریه و زاری، پایین تختامون یه تشک انداختم رو اون میخوابه!

تواتاق خودمون میخوابه خیلی سختمونه همش باید مراعات بچه رو بکنیم، اتاقشو که جداکردی سفت بچسب که بیارینش تو اتاقتون باید همش حواستون باشه که شیطونیاتونو نبینه😉  شماهم که شاغلی و شب باید زودتر بخوابی نمیتونین هی علاف بچه بشین! عادت نصف شب راه افتادن تو خونه رو ترکش بده! قبل خواب هم حسابی بهش محبت کن و ماچ و بوسه و بغل فراوون بده که احساس بدی نداشته باشه

بچه ای که سرشب تو اتاق خودش بدون استرس میخوابه یعنی از تنهایی و تاریکی نمیترسه! بچه هامو مثل خودمون ...

من به شخصه هیچ وقت همچبن کاریو انجام نمیدم بچمو بذارم تو تختی که میله داشته باشه اگه ترسید نتونه بیاد پیشم،بچه قلبش میگیره اون تو،تو این سن همینکه میره سرجاش میخوابه شب راه میفته میاد کلی هم خوبه،تو این دوره زمونه بچه ترسو بشه انگار بنفعشه چون کم لولو نداریم و ادمای ترسناک نداریم ،یکمم راجبشون اطلاعات داشته باشن بد نیست

من به شخصه هیچ وقت همچبن کاریو انجام نمیدم بچمو بذارم تو تختی که میله داشته باشه اگه ترسید نتونه بیا ...

یعنی میخواین از لولو بترسونینش؟!

دزد و متجاوز و اینکه جاهای خصوصیشو بشناسه و نذاره کسی دست بزنه و با وعده ی شیرینی و شکلات گول نخوره آره ولی تو خونه ی خودش نباید از چیزی بترسه! اینایی هم که به بچه ها آسیب میرسونن شبیه آدمای معمولی ان و اکثرا هم خیلی مهربونی میکنن با بچه! شمادارین با روان بچتون بازی میکنین اگه بخواین از لولو بترسونینش! و اینکه همه ی تختای بچه ها دورشون حفاظ داره که بچه نیفته از رو تخت!!!

یعنی میخواین از لولو بترسونینش؟! دزد و متجاوز و اینکه جاهای خصوصیشو بشناسه و نذاره کسی دست بزنه و ب ...

دوساله مگه لولومیفهمه؟ دختر من هنوز از تاریکی هم نمیترسه نمیفهمه براش مهم نیست چطوری بچه دوساله تون لولو میفهمه؟ 

یعنی میخواین از لولو بترسونینش؟! دزد و متجاوز و اینکه جاهای خصوصیشو بشناسه و نذاره کسی دست بزنه و ب ...

نه نمیترسونم ،گفتم بهش اطلاع بدیم و یادش بدیم بد نیست اتفاقا

مامان منم از دریا میترسه😊 نمیذاشت بریم تو آب! پسر منم 20 ماهه س، شبا که خوابش نیاد میاد رو تخت ما ...

عزیزم پسرم مثل مامانت مهربونه  

ای بابا از دست این بچه ها.

من چون نصف روز نیستم پیشش بقیه روز خیلی بهش محبت میکنم امیدوارم جبران بشه

من به شخصه هیچ وقت همچبن کاریو انجام نمیدم بچمو بذارم تو تختی که میله داشته باشه اگه ترسید نتونه بیا ...

من خودمم میترسم بچه یوقت خواب آلوده نصف شب بخواد از رو نرده های تخت بیاد بالا میفته یه چیزیش میشه خدای نکرده

پسر من دو سالشه ولی اصلا به فکر جدا خوابوندنش نیستم 

طول شب خیلی بیدار میشه اخه اگه جداش کنم بیچاره میشم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....