2777
2789

سلام دوستان مادرشوهرم خیلی توی زندگیم دخالت میکنه. 

خب چطور بگم شوهرم فوق العاده بچه ننه هست و فقط مامانشو و خانوادشو میبینه

بنظرتون چیکار کنم پای مادرشوهرم از زندگیم باز بشه؟یا دعایی چیزی میدونید زبونشو ببنده؟بخدا خسته شدم بسکه شوهرمو درس میده و زندگیمو آتیش میزنه😔😭

مشکل همسرتون هستن که وقتی هنوز بالغ نشدن و استقلال لازم رو پیدا نکردن ازدواج کردن و حتما شما هم بدون شناخت ازدواج کردید 

چون مسلما این طور مسایل رو میشه توی دوره آشنایی تشخیص داد 

تا وقتی الویت همسر نباشی زندگی خیلی سخت خواهد بود

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل نکن اول زندگی همه این مشکلات رو دارن به شوهرت هیچی نگو یعنی بد اونا رو نگو بزار اونا بد بگن ولی تو سیاست داشته باش در آخر خودش میاد سمتت و متوجه میشه اینقدر که اونا ازت بد میگن تو هیچی نمیگی. شاد زندگی کن بزار اونا بفهمن که تو اهمیت نمیدی.. 

شوهرتو چپ و راست کن 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

مشکل همسرمه که فقط اذیت میکنه انقد دلم میخواد یه دعا پیدا کنم بخونم پای مادرش از زندگیم باز بشه

من مادرشوهرم بیش ازحداذیتم میکردالان اجازه میدم شوهرم بره  اماخودم نمیرم 

مشکل همسرمه که فقط اذیت میکنه انقد دلم میخواد یه دعا پیدا کنم بخونم پای مادرش از زندگیم باز بشه

بخدا قسم اگه دعا کار میکرد

اول دعانویس برای خانوادش یه کاری میکرد 

ما هم این مشکلات داشتیم 

با گذشت چند سال بهتر میشن

ساده و بی ریا
مشکل همسرتون هستن که وقتی هنوز بالغ نشدن و استقلال لازم رو پیدا نکردن ازدواج کردن و حتما شما هم بدون ...

دقیقا همینطور هست که شما میگی و مشکلم بلوغ شوهرمه و حاضر نیست پشت به خانوادش کنه

حساس نباش و اهمیت نده بخوای دعوا راه بندازی یه مشکل دیگه هم بهش اضافه میکنی سعی کن مادرشوهرتو که اصلا کاری باهاش نداشته باشی شوهرتم با آرامش بهش بفهمون که رفتارش اشتباهه وکم کم سعی کن تغییرش بدی مستقیم بهش نگو این رفتارتو درست کن اینقدر راه هست خودت رگ خواب شوهرت دستته احتمالا  اگه نتیجه نگرفتی در نهایت میتونی از یه مشاور خوب کمک بگیری

حساس نباش و اهمیت نده بخوای دعوا راه بندازی یه مشکل دیگه هم بهش اضافه میکنی سعی کن مادرشوهرتو که اصل ...

شوهرم دنیای از سیاسته و به قول خودش گرگه!

اصن خانوادگی گرگن🤣

اصلا نمیتونم رامش کنم و تغییرش بدم

فک کنم باید یا بشینم بسوزم و بسازم یا طلاق بگیرم😐

دقیقا همینطور هست که شما میگی و مشکلم بلوغ شوهرمه و حاضر نیست پشت به خانوادش کنه

خیلی اشتباهه که ازش بخوای پشت به خانوادش کنه یه کم با مهارت رفتار کن یه وقت خدای ناکرده سر از دادگاه درنیاری خیلیا سر همین مسایل زندگیشونو میبازن خوبیای شوهرتو درنظر بگیر و سعی کن زندگی رو سر این چیزا به کام خودت و شوهرت تلخ نکنی

شوهرم دنیای از سیاسته و به قول خودش گرگه! اصن خانوادگی گرگن🤣 اصلا نمیتونم رامش کنم و تغییرش بدم ...

اگه یه سری رفتار ناشیانه دارن و بهش افتخار میکنن با آرامش بهش بگو همه میتونن اینطوری باشن ولی بعضیا اینطوری میشن بعضیا انتخاب میکنن که جور دیگه باشن

مثلا از رفتاراشون مثال بزن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خیلی اشتباهه که ازش بخوای پشت به خانوادش کنه یه کم با مهارت رفتار کن یه وقت خدای ناکرده سر از دادگاه ...

خیلی برام تصمیم گرفتن سخته. هرروز فقط تو فکر طلاقم که از رفتار و اخلاق خودش و خانوادش راحت بشمو یکم تنها باشم و کلاس برم و اگه شد ازدواج کنم واقعا برام غیر تحمل شده ابن زندگی

به هیج صراطی مستقیم نیست و نمیخواد راه بیاد. ولی اگه مامانش چیزی بگه میذاره به روی دیده چشم😐

دیشب و امروز صبح پشت تلفن با مادرش بحثم شد و گفتم مامان اگه میخواهید به اینکارا ادامه بدید میرم دنبال طلاقم بعدش دیدم شوهرم برا ناهار خوب بود وخوش اخلاق!

چیه مادرش زنگ زده و گفته خوب باش.