2777
2789
عنوان

عشق واقعی

62 بازدید | 31 پست

ادم وقتی وقتی نی نی سایت میاد و خانوما رو میبینه که همش از شوهراشون و نامزداشون مینالن به خدا میترسه که وارد رابطه بشه یا اینکه اگه کسی بعش ابراز علاقه میکنه میترسه که بخواد بازیش بده یا نقش داره بازی میکنه بخ نظرتون هنوز عشق واقعی وجود داره اون درک متقابلی که پدر و مادرامون از هم داشتن و همایت گری که نسبت بهم دارن 

اره هست

چرا نباشه

والا من دور و اطرافم همه دارن عاشقانه زندگی میکنن البته که مشکلات تو زندگی همه هست و نمیان جار بزنن. 

اما حتی زندگیای سالم هم مشکلاتی دارن

نینی سایت سرزمین عجایبه

خیلی وقتا هم کاربرا لو رفتن که سر کار گذاشتن ملت رو

الهی به امید خودت...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هست

به نظرتون باید چیکارکنی تا یه رابطه رو از اول درست و کم اشتباه پیش ببری تا دعوا کشمش بین تون کم باشه و از اون ور کسی هم در حقش ظلم نشه مثلا بعضیا رابطه خوبی دارن ولی همیشه این دختر که سکوت میکنه و قربانیه

اره هست چرا نباشه والا من دور و اطرافم همه دارن عاشقانه زندگی میکنن البته که مشکلات تو زندگی همه ه ...

من از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی روی اطرافم بدبین شدم بس که همه بد میگن

اره هست چرا نباشه والا من دور و اطرافم همه دارن عاشقانه زندگی میکنن البته که مشکلات تو زندگی همه ه ...

به نظرتون باید چیکارکنی تا یه رابطه رو از اول درست و کم اشتباه پیش ببری تا دعوا کشمش بین تون کم باشه و از اون ور کسی هم در حقش ظلم نشه مثلا بعضیا رابطه خوبی دارن ولی همیشه این دختر که سکوت میکنه و قربانیه

به نظرتون باید چیکارکنی تا یه رابطه رو از اول درست و کم اشتباه پیش ببری تا دعوا کشمش بین تون کم باشه ...

ببین من حسش نکردم

ولی خیلییی دیدم و درک کردم همینه

اول این که آدمی که دوست داشته باشه

اول هر چیزی میخاد که بدونه علایقت چیه

یعنی حاضره خودش قید همه چیرو بزنه تا خانومش راضی باشه و  کمبود چیزی رو حس نکنه

توی دعواها همیشه مهم ترین چیز احترامه

یعنی باید توی دعوا احترام دو طرف خیلییی حفظ بشه

خیلیا وسط دعوا به خانواده ی هم دیگه توهین میکنن

و این میتونه به شدت رابطه ی عاطفی رو داغون کنه

به نظرتون باید چیکارکنی تا یه رابطه رو از اول درست و کم اشتباه پیش ببری تا دعوا کشمش بین تون کم باشه ...

قبلش باید خیلی تحقیقات کرد

من و شوهرمم بعد عقد چند تا قانون گذاشتیم بعد از ۱۳ سال هنوز بهش پایبندیم

مثلا تو دعوا حق نداریم فحش بدیم اما حق داریم بحث و گفتگو کنیم 

هیچوقت با هم قهر نکنیم اگه از هم دلخوریم جای خوابمونو عوض نکنیم

اینا خیلی موثر بوده . تا حالا هم دعوا و بحث زیاد کردیم ولی حرمت نشکستیم و بعد از چند ساعت روابط عادی رو از سر گرفتیم و با قهر ادامه اش ندادیم

الهی به امید خودت...  
متاسفانه  منم همینو حس میکنم مخصوصا از رابط زناشویی

به نظرت پسری که به بهونه درس چون امتحان داریم و مشکلات خانوادگی که کم هم نیستن اصلا بهت پیام نمیده و همش تو باید شروع کننده باشی ولی هروقت که تو پیام میدی دیر جواب میده ولی با خونگرمی و مهربونی اگه هم نسبت به نبودش و اینکه دوست نداره اعتراض کنی میگه اشتباه میکنی و کلی قربون صدقت میره یه بارم نارک تر از گل بهت نمیگه البته یکی شروط احترام متقابل بودش ولی تنها مشکلش اینه اگه تو تا یه هفته هم پیام ندی اون نمی ده و حس اضافه بودن بهت دست میده و علتشم اینکه خیلی درسام و کارام زیاد به نظرت حس و دوست داشتنش واقعیه اینم بگم هیچ جوره زیر بار تموم کردن رابطه هم نمیره و قصد دو طرف جدی و قرار خانوادا ها رو مطلع کنیم و بیشتر اشناییه رابطه

قبلش باید خیلی تحقیقات کرد من و شوهرمم بعد عقد چند تا قانون گذاشتیم بعد از ۱۳ سال هنوز بهش پایبندیم ...

به نظرت پسری که به بهونه درس چون امتحان داریم و مشکلات خانوادگی که کم هم نیستن اصلا بهت پیام نمیده و همش تو باید شروع کننده باشی ولی هروقت که تو پیام میدی دیر جواب میده ولی با خونگرمی و مهربونی اگه هم نسبت به نبودش و اینکه دوست نداره اعتراض کنی میگه اشتباه میکنی و کلی قربون صدقت میره یه بارم نارک تر از گل بهت نمیگه البته یکی شروط احترام متقابل بودش ولی تنها مشکلش اینه اگه تو تا یه هفته هم پیام ندی اون نمی ده و حس اضافه بودن بهت دست میده و علتشم اینکه خیلی درسام و کارام زیاد به نظرت حس و دوست داشتنش واقعیه اینم بگم هیچ جوره زیر بار تموم کردن رابطه هم نمیره و قصد دو طرف جدی و قرار خانوادا ها رو مطلع کنیم و بیشتر اشناییه رابطه

قبلش باید خیلی تحقیقات کرد من و شوهرمم بعد عقد چند تا قانون گذاشتیم بعد از ۱۳ سال هنوز بهش پایبندیم ...

من خودم همین اخلاق دارم از توهن کردن و خوشم نمیاد این مسئله رو هم شرط کردم اگر هم توهینی صورت گرفته سریع عذرخواهی کردیم و اهل قهر کردنم نیستم زودم میبخشم نهایت قهرم یه روزه 

به نظرت پسری که به بهونه درس چون امتحان داریم و مشکلات خانوادگی که کم هم نیستن اصلا بهت پیام نمیده و ...

فقط اینو میدونم توی رابطه اگه هستین 

باید هر روز از هم خبر داشته باشن و یه تایمی  و برای هم بزارین

طرف هر چه قدرم که سرش شلوغ بود این کارو نکنه

قطعا یه جا ایراد داره و گرنه بهونه دلیل نمیشه