همیشه همینه ادما نا خوشی هاتون رو داد میزنن ولی نمیان از خوشی هاشون بگن چون چشم میخورن😅
ولی درکل اگه فکر میکنه میشه بدون دعوا و بحث زندگی کرد اشتباه میکنی.مخصوصا اول زندگی هرکاری کنی بحث و جدل پیش میاد و دقیقا اول زندگی مثل میدون جنگ میمونه.من چندتا تجربه شخصیم میگم امیدوارم به دردت بخوره
چندتا قانون توی زندگی ما وجود داره
۱.اولویت زندگی مشترک و خودت و همسرت بعد بقیه و این باید از طرف دو نفر باشه
۲.اول زندگی به دلیل شناخت کم نسبت به خانواده ها ممکنه از طرف خانواده ات به همسرت حرفی زده بشه یا حرکتی بشه که موجب آزردگیش بشه
هرکدومتون باید یه سپر جلو خانواده خودش بگیره و از همسرش دفاع کنه و اگر یه وقت تیری یا حرفی یا حرکتی خارج از کنترل اتفاق افتاد طرف مقابل به احترام بقیه تلاش ها گذشت کنه و نادیده بگیره
۳.حرف بزنید درمورد همه چیز،طرف مقابلتون علم غیب نداره خواسته ها ناراحتی ها و مشکلاتتون رو حدس بزنه.حرف زدن با غر زدن فرق داره حرف زدن یعنی مشکل بگی راه حلش هم بگی.
۴.صبر و گذشت رو تمرین کنید و ادم ها رو همونطور که هستن بپذیرید هرکسی یه خوبی داره یه بدی بستگی داره تو روی کدوم زوم کنی اونو بزرگتر میبینی.(همسرت نمیتونه خانواده اش تغییر بده یا ترک کنه پس بخاطر اشتباه اونا زندگی و رابطه خودت و همسرت رو تلخ نکن)گاهی رد شدن از یه حرف یا حرکت به نفع آرامش خودته
۵.هیچوقت هیچوقت هیچوقت درمورد زندگیت و رابطه ات به کسی حرف نزن ،نه خوبی بگو نه بدی .شما یادتون میره ولی بقیه تا ابد یادشون میمونه و ذهنیتشون درمورد همسرت خراب میشه.
۶.توی هربحثی هردو نفر به یک اندازه تقصیر دارن پس دنبال مقصر پیدا کردن نباش دنبال راه حل مشکل و پیدا کردن راهی برای تکرار نشدنش باش.
۷.انصاف داشته باشید ،همونطور که با خانواده خودت رفتار میکنی با خانواده همسرت رفتار کن
۸.غیبت نکن .خیلی از مشکلات بخاطر همین عادته بده اگر کسی خواست غیبت کنه سریع جلوشو بگیر و بگو خوشم نمیاد کسی نیست ازش حرف بزنیم.اگر کسی اومد گفت فلانی پشت سرت فلان حرف زده بگو اون یه تیری پرت کرده به من نخورده تو اگه خیرخواه منی چرا اون تیر برداشتی و فرو میکنی توی قلب من؟!
اینجوری خیلی از دردسر ها و مشکلاتت خودبه خود از بین میره.زیاد صمیمی نشو ولی به همه احترام بزار و اگه کاری ازت برمیاد انجام بده
۹.هیچکاری رو وظیفه خودت نکن اگر کاری انجام دادی بگو و یاد آوری کن و اجازه بده ازت تشکر کنن .کار بدون منت وظیفه ات میشه .ولی منت زیادی هم نذار .
یاد بگیر به موقع و به جا حرفت بزنی
بقیه اش خسته شدم
زیاد نوشتم