2789
عنوان

پشیمونی

18 بازدید | 9 پست

تاحالا شده یه حرف و جلوجلو بزنید وپشیمون شید.. ی موضوعی و گفتم هرچند بالاخره بابد میگفتم ولی الان گفتمش ب خانوادم الان حس میکنم شررر شده ازصب دارم بخودم فحش میدم ک چرا گفتممممم چرا گفتمممم... شماتو این شرایط چجوربرخوردمیکنید... البت بگم ک اول تااخر باید میگفنم و هربارم ک میگفتم همین دردسراروداشتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم دلداریم بدین دارم میترکم... همش میگم چرا گفتم بعد میگم خب یچیزیه ک باید اول تااخرش میگفتم

اینو فقط بلدم کاری درستی کردی دگ عزیز پ الکی با خودت و ذهنت نجنگ

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
همش میگم دیگ حرفیه ک زده شده اگ دردسرافتاده خب بالاخره باید میشده پس زوتر بهتر با قضیه کنار میان&nbs ...

فکر کنم مشکل وسواس فکری داری اره؟؟

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
ازشما چ پنهون اره کلا روانی میشم تو این موارد

برو تراپی عزیز اینطوری ذهنت نابود میشه سخت واقعا میدونم من ۱۵سالم بودش وسواس تمیزی اینا داشتم اصلا خیلی بد بودش اما خودم سخت شدم مبارزه کردم باهاش ببین میتونی مبارزه کنی یا ن ک برو دکتر حتماً حیف آرامشتع