2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطور لهجه داری؟ اگه یکی دو سال فقط فارسی حرف بزنی لهجه از بین میره کاملا

اخه گاهی اوقات بعضی کلمات کوردی رو میگم انقد بدم مساد لهجه ذارم یه موقعی تا  دانشگاه هیچ کس نمیدونست من کوردم

شهرای ترک نشین که همه ترکی حرف میزنن چرا یادتون بره؟

فیلم ، مدرسه و... موجب شده ما یادمون بره

حتی استان ما تا ۱۰ ۲۰ سال دیگه فراموش میکنه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

گفتم بی اصالتی ک زبون مادریتو ول میکنی.همین

بابا الان لهجه داشته باشی عیبه دوستم لر نهاوند  تازه مثل همه لرها اخر فامیلش وند هم داره ولی یه جوری فارسی حرف میزنه هیچ کس به اون نمیگه از شهرستان اومدی به من میگن

بابا الان لهجه داشته باشی عیبه دوستم لر نهاوند  تازه مثل همه لرها اخر فامیلش وند هم داره ولی یه ...

شهرستان؟مگه چشه؟کوردا شهرستانی نیستن کوردا متحد بودن ک جداشون کردن درضمن تو بی اصالتی ک بلد نیستی جواب بدی بگی خب من کردم خیلسم عالیه ک یه زبون غیر از زبون خودمو بلدم..اصلا چیزی راجب اصالتت میدونی؟فک کنم کرمانشهای هستی

((((خوشگل و بورِ سایت هستم👩🏼))))
شهرستان؟مگه چشه؟کوردا شهرستانی نیستن کوردا متحد بودن ک جداشون کردن درضمن تو بی اصالتی ک بلد نیستی جو ...

یه موقعی منم مثل تو فکر میکردم ولی الان نه منم مثل تو اینجوری میگفتم ولی الان اینو نمیگم

فیلم ، مدرسه و... موجب شده ما یادمون بره حتی استان ما تا ۱۰ ۲۰ سال دیگه فراموش میکنه

ن بنظرم مهم همون حرف زدن روزمره اس.تو خونواده.ما بهار ک رفته بودیم تبریز هبشکی فارسی حرف نمیزد زبان روزمره همون ترکیه.مثلا ما لهجمونو داریم ن مدرسه ن فیلم هیچ کدوم اصفهانی نیستن ولی لهجمونو نگه داشتیم شماهم همینطوریه دیگه