2777
2789
شهرستان؟مگه چشه؟کوردا شهرستانی نیستن کوردا متحد بودن ک جداشون کردن درضمن تو بی اصالتی ک بلد نیستی جو ...

دوستم که لره لهجه نداره بزرگ شده خود نهاوند انقدر به خودش افتخار میکنه که لهجه نداره از اون  طرف بمندمیگن تو لهجه داری اون یک حس غروری بهش دست میده

یه موقعی منم مثل تو فکر میکردم ولی الان نه منم مثل تو اینجوری میگفتم ولی الان اینو نمیگم

خب به درک تو لیاقت نداری هم زبون ژینا باشی!همزبون قاسملو قاضی محمد..منو ریپلای نکن جاش

((((خوشگل و بورِ سایت هستم👩🏼))))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایین همه استیکر به چ‌علت دوست عزیز

راست میگن کرمانشاهیا کلاً رگ کوردایتی ندارن.. من باور نمیکردم

باید افتخار کنی لهجه داری تو یک کوردی معنیش اینه که تو یه زبون بیشتر بلدی!

ولی مث اینکه دلت میخواد بچکه فارس باشی... فارسی اصن زبونه؟؟ تو بخوای لهجه تو بخاطرش کنار بزاری؟

کدوم ترک حاضره لهجه خودشو موقع فارسی صحبت کردن کنار بزاره ک تو میخوای؟

خیلی دارم خودمو کنترل میکنم هیچی نگم. حیف حیف... قلبم میشکنه واقعاً 🙂💔

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

ن بنظرم مهم همون حرف زدن روزمره اس.تو خونواده.ما بهار ک رفته بودیم تبریز هبشکی فارسی حرف نمیزد زبان ...

تبریز بله ولی اردبیل اینجوری نیست شهری مثل خلخال کلا بلد نیستن آذری

ما اون اصطلاح های زبانیمون رو فراموش کردیم...

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

اخع تو شهر بزرگ بده لهجه داشته باشی

هر موقع قدر کورد بودنت و زبونت رو دونستی بعد بیا حرف بزن.

چرا بده؟

چرا خودتو به یه بچکه فارس میبازی؟ چرا اجازه میدی زبون اونا بر زبون اصیل تو غالب بشه؟

لهجه داشتن هیچ ک بد نیست باعث افتخاره. اونی ام ک مسخره میکنه خیلی بیسواد و بیشعوره.

یکم راجع به زبان کوردی تحقیق کنی بد نیست.. 

هر موقع قدر کورد بودنت و زبونت رو دونستی بعد بیا حرف بزن. چرا بده؟ چرا خودتو به یه بچکه فارس میباز ...

ببخدا همه جور تحقیقی. کردم با پسری دوست شدم اونم گفت اصلم به مهاباد بر میگرده ولی یه ذره هم کوردی بلد نیستم انقدر صداش قشنگ بود و حرف زدنش من خودم دلم برای حرف زدنش ضعف رفت اثلا بد نیست که ادم دوتا زبان بلد باشه فثط وقتی خرف میزنه لهجه ندداشته باشه نه اینکه کپ دی بلد نیاشه

للرها رو تروخدا به ما نچسبونید هیچیشون شبیه ما نیست

😑 پس این 70/80 میلیون کورد توی دنیا از چی تشکیل شده؟

لرها یکی از زیرشاخه های کوردان.

زبان کوردی هم حتی نگاه کنی زیر شاخه هاش ب ترتیب اینان:

گۆرانی، لەکی، کەلهۆری، لۆری، سۆرانی، کورمانجی.

و هرکدوم از اینا 18 تا زیرشاخه جداگانه دارن.

ببخدا همه جور تحقیقی. کردم با پسری دوست شدم اونم گفت اصلم به مهاباد بر میگرده ولی یه ذره هم کوردی بل ...

نمیدونم بهرحال لهجه چیز قشنگیه و آدم نباید بابتش خجالت بکشه.

بدون لهجه حرف زدن یه هنره.. ولی اگه نتونستی نباید خجالت بکشی چون الان تو انگلیسی حرف بزنی لهجه ت عین خارجیاست؟

خودتم بکشی نمیتونی کپ اونا حرف بزنی..