2777
2789

سلام

من اومدم اینجا تعریف کردم که از بچگی با پسر عمم عاشق هم دیگه بودیم سر یه لج و لجبازی مسخره هر دومون  ازدواج کردیم و الان من در حال جدا شدنم و ایشونم احتمالش هست بخاطر من جدا بشن

من اومدم اینجا حرف دلم رو گفتم که یکم سبک بشم..ولی چرا توهین؟دوسه روزه همش دارین دایرکت میدین فحش میدین..

بسه منم آدمم 

میدونم سنم کم بود ازدواج کردم سنم کم بود عاشق شدم ولی دیگه به عذاب وجدان من اضافه نکنین روزی صدبار با خودم میگم چه غلطی کردم جدا شدم 

بچه ها پشت هم باشیم نا روبه روی هم 

منم همجنس شمام

دخت شیرازی🥹💕

ولی زن پسرعمتون هم همجنس ماست چون شما طلاق گرفتی باید زندگی یکی دیگم بپاشه اره؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه زندگی بچه بازیه اخه مگه رمانه پس زندگی اون زن بدبخت چی این وسط؟؟

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

منکه نمیخوام زندگی یکی دیگه بپاشه!!

این اتفاقات تقصیر من نیست هيچکدوم 

دخت شیرازی🥹💕
مگه زندگی بچه بازیه اخه مگه رمانه پس زندگی اون زن بدبخت چی این وسط؟؟

پسر عمم یه خونه مسکن مهری و یه ماشین زده به نامش

و بهش گفته من اگه برگشتم به زینب تو پشتوانه داشته باشی

مهریشم ۵ تا سکه اس

دخت شیرازی🥹💕
منکه نمیخوام زندگی یکی دیگه بپاشه!! این اتفاقات تقصیر من نیست هيچکدوم 

الان بچه داره؟تو چی چندسالته؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اینطور که زن عموم و مادر بزرگم میگن

شمام بگو بیخود کرده،شما چون طلاق گرفتید یجور رفتار کنید که دیگران پشت سرتون حرف نزنن،ب گوش خانم پسر عمت برسه نفرین میکنه دلش میشکنه باور میکنه،شما محل به پسر عمت نده و کلا دورشو خط بکش

اگه پسر عمه تون داره طلاق میگیره صرفا به خاطر شما نیست. قطعا به همسرش علاقه ای نداره و یا مشکلاتی دا ...

منم همین‌رو میگم ولی له خاطر اسمی که چند سال رومون بوده جدا شدن هر دومون تویه زمان خیلی جِلوَش بده

دخت شیرازی🥹💕

چه ربطی به ایشون داره چ ا اینقدر جبهه میگیرید 

مگه اسی گفت من رفتم پسرعممو پر کردم؟؟؟؟؟

یا بهش گفتم زنتو طلاق بده که اینجوری میتوپید بهش 

گفت ممکنه اونم جدا شه و این صرفاً ی احتماله که مطمینا جداییشون‌بخاطر ایشونم نیست 

اگرم بخاطر اسی باشه ، بازم تقصیر اسی نیست چون اصن سمت پسر عمش که متاهله نرفته و کرم از خود پسر عمه هست اگه جدا بشه

خدایا بسهه دیگهههه ...