سلام و درود ما یه فامیلی داریم پسره ۲۳ سالشه اما دارای مشکل اوتیسم هست اما خودش کار خودش انجام میده و میره بیرون گردش حتی شهر دیگه و ماشین میرونه تمام اخلاقش عادی و هوش فوق العاده یعنی شما باید حدود ۶ ماه باهاش وقت بگذرونی تا بفهمی اوتیسم داره وگرنه اصلا معلوم نیست درحالی که دکتر ها گفتن اوتیسم حاد هست اما خودش کنترل میکنه خودش رو حالا میخواد بره پزشکی بخونه نظر شما چیه کجا باید بره و اذیت نمیشه به نظرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا عادیه خیلی خوشحال شدم از تاپیکت ینی میشه پسر من در اینده عادی باشه بچگیشو دیدی؟م ...
دیر حرف زد توی ۷ سالگی بله فامیل خیلی نزدیکه خالشم اما تا ۲۰ سالگی عین یه بچه ۶ ساله بود اما پسر خالش که ۱۳ سالش بود هر روز برد بیرون همه جا رو نشون داد این رو برد کلاس زبان و کلی هر روز باهاش حرف میزد و اصلا خیلی توی ۳ سال عوض شده چون هیچ کدوم درکش نمیکردیم اما اون کلا این رو درک میکرد و الان که پسر خالش ۱۵ سالشه ولی بازم اون همه چی رو به این یاد میده و الان کاملا یه پسر عادی ۲۳ ساله شده
نه اصلا درمان نرفته البته چون باباش روانی بود و هر روز کتکش میزد بچه بالای ۱۰ سال توی خونه بوده و اصلا بیروت نرفته بوده از ۶ سالگی تا ۱۶ سالگی توی خونه بوده یبار هم بیرون نرفته بوده
این پسر خالش چجوری حرف میزنه باهاش منظورم اینه چجوری یادش میده
یادس نمیده چون پسر من کوچیک ۱۵ سالشه هر جا میره با اون میفرستم مثلاپیک نیک میرن یا شهر دیگه باهم حرف میزنن بعد مثلا میره یه جایی میگه خودت کارت بکش خودت نون بخر ۲ سال کشید اما عادت کرد حالا هم کار پیدا کرده میره سر کار هر روز بعد اولا اصلا با هیشکی حرف نمیزد فقط پسر خالش بود چون همه بهش تیکه مینداختن و فلان
شایدبااین اوصاف اصلا اوتیسم نداشته باشه و بخاطر شرایط زندگیش اینجور شده
خب مثلا یوی از نشانه های اوتیسم اش اینه هب جا گربه دید با آین سن میدونه دنبالش میگه دست خودم نیست چون گربه رو خیلی دوست دارم یهو بدون میل خودم میدونم دنبالش