2777
2789
عنوان

شوهرم دعوا راه انداخته که سند ازدواجو بهم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ بایدی وجود نداره من که خیلی سال متاهلم و از اول پیش خودمون بوده لای مدارک همسرم, آخه اینم شد زن ...

دقیقا سند ازدواج ما هم دست خودمونه 

احتمالا همسرش از بی اعتمادی اذیت میشه و لج کرده

وگرنه اونی ک بخواد طلاق بده یا طلاق بگیره یا حتی وام بگیره راحت میتونه بره یه رونوشت برابر اصل از محضر بگیره دوباره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
همه جا رسمه دست خانواده عروس باشه چیه یاد گرفتید همه جا میگید اگر اعتماد نداشتی چرا ازدواج کردی !!! ...

ما همچین رسمی نداریم 

خب حالا که چی سندو گرو نگه دارید که دستشو مثلا ببندین؟!وقتیم بفهمی طرف عوضیه با یه سند قایم کردن نمیشه جلوشو گرفت کاری که بخواد بکنه رو میکنه

همه جا رسمه دست خانواده عروس باشه چیه یاد گرفتید همه جا میگید اگر اعتماد نداشتی چرا ازدواج کردی !!! ...

والا منم باشم دعوا راه میندازم 

سند ازدواج منه . به خانواده ها چه ربطی داره که دستشون باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا منم باشم دعوا راه میندازم  سند ازدواج منه . به خانواده ها چه ربطی داره که دستشون باشه&nbs ...

خب سند ازدواج منم هست چ دلیلی داره دست خانواده داماد باشه

ماه پیشونی  
چه ربطی به اعتماد داره ؟؟؟؟ رسمه دست خانواده عروس میمونه شما رسم ندارید به ما چه 😐

عزیز دلم این رسم نیست... قدیم میگفتن سند ازدواج دست یه بزرگتری باشه ک اگه زن و مرد عصبانی بودن و دعواشون شد سریع نرن طلاق بگیرن

الان علم پیشرفت کرده دنیا عوض شده دیگه مثل قدیم نیست 

از قید رسم و رسوم خارج شید زندگیتو بخاطر این چرتو پرتا و رسم مسخره تلخ نکن

شوهرت هیچ استفاده ای نمیتونه از سند بکنه هیچی فقط الان لج کرده میخواد حرفشو ثابت کنه همین 

وگرنه اگه بخواد باهاش وام بگیره یا حتی بخواد طلاقت بده هم میتونه بره محضر دوباره بگیره و کارش رو انجام بده 

جز طلاق و وام هیچ چیز دیگه ای نیست ک سند ازدواج بخواد

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ما همچین رسمی نداریم  خب حالا که چی سندو گرو نگه دارید که دستشو مثلا ببندین؟!وقتیم بفهمی طرف ع ...

حرف حق

واقعا ادم موزی و عوضی هستش 

و هر کاری میکنه 

دزذه بی آبرو

ماه پیشونی  
ما همچین رسمی نداریم  خب حالا که چی سندو گرو نگه دارید که دستشو مثلا ببندین؟!وقتیم بفهمی طرف ع ...

دستشو واسه چی ببنیدیم؟😂

مرد بخواد طلاق بده راحته کارش فکر میکنی سند نباشه کارش پیش نمیره؟😐

چه ربطی به اعتماد داره ؟؟؟؟ رسمه دست خانواده عروس میمونه شما رسم ندارید به ما چه 😐

خب برا همین اعتماد و دعوا اینکار کردن. 

دست خانواده دختر میدن باشه ک داماد ی وقت عصبی بود و یا هرچی نتونه بگیره ببره محضر و دادگاه کاری کنه. 

درواقع نگه داشتن دست مادر زن ک دخترشون طلاق نده .اگه مشکلی بود حلش کنن. 

. ( این طرز فکر داشتن رسم کردن دست مادر زن بمونه ) ی رسم یا عادت ی دلیلی داره وجود میاد...

خونه ما سند ازدواج زن و شوهر ۶۰ ساله هس.  دوست بابامه درگیری داشتن پدرم  صلح کرد و نگه داشت الان بالای ۳۰ ساله. 

گفته میخوام بدم دست مامانم ؟

شاید برای محل کارش و بیمه میخواد

سند ازدواج به درد خاصی نمیخوره که این شکلی دارید لج میکنید و زندگیتونو خراب میکنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مگه گفته بدین ببرم بدم به خانوادم؟ببین تو ایران‌که زن‌به راحتی نمیتونه جدا بشه مگر اینکه حق طلاق داشته باشه قدیما مردا میتونستن هروقت دلشون خواست پاشن برن محضر و زنشونو طلاق بدن برای همین سند ازدواجو خانواده دختر نگه میداشتن که همینجوری الکی الکی دخترشونو طلاق ندن که بنظر من همون موقع هم کار الکی بوده!

الان‌که دیگه ایتطوری نیست کلی برو بیا و دادگاه و مهریه و اینا هست!پافشاری کردن برای ندادن سند بنظر من معنیش اینه که ما میترسیم تو دخترمونو طلاق بدی ول کنی بری