2777
2789
عنوان

شوهرم دعوا راه انداخته که سند ازدواجو بهم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 78 پست
حتی شناسنامه و کارت ملی هم دست شوهراتون ندید . فقط کپی بدید . سند از دستت خارج کنه دیگه تمومه .&nbs ...

چی تمومه؟

سند ازدواج به درد چیزی نمیخوره جز طلاق

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وام مسکن میشه گرفت؟؟؟😳😳😳😳چقدره وامش

نه عزیزم من پدرهمسرم  جانباز بود اون موقع به بچه های جانباز با سند ازدواج وام میدادن من بی خبر بودم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

میره اعلام مفقودی یا سرقت میکنه رونوشت برابر اصل و المثنی میگیره

کاری نداره این

حالا سر چی با شما حرف نمیزنه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چی تمومه؟ سند ازدواج به درد چیزی نمیخوره جز طلاق

همین.  سند اردواج و شناسنامه و کارت ملی رو میبره میزاره خونه باباش.سه تا هم قفل روش

بعد میره  دنبال خوشیهاش و این دختر بیاد بخواد طلاق بگیره  کلی دنگ و فنگ و طولانی میشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیتونه بدون کارت ملی من بگیره

کی گفته اینو؟

با شناسنامه به محضر ازدواج مراجعه کنید چه خانم چه آقا میتونید یه نسخه رو نوشت از محضر بگیرید

بعدشم سند ازدواج بدرد چی میخوره اصلا؟

جز طلاق دادن و گرفتن؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
باید دست خانواده دختر باشه  اصولش اینه وقتی مرد اصرار داره یعنی صد در صد کاسه ای زیر نیم ...

هیچ بایدی وجود نداره

من که خیلی سال متاهلم و از اول پیش خودمون بوده لای مدارک همسرم, آخه اینم شد زندگی که توش اعتمادی نیست😐

سند ازدواج شما و همسرتون نیست مگه؟چرا باید دست خانواده ی شما باشه؟اگه انقدر به همسرت اعتماد نداری اص ...

همه جا رسمه دست خانواده عروس باشه

چیه یاد گرفتید همه جا میگید اگر اعتماد نداشتی چرا ازدواج کردی !!! قبل ازدواج نمیدونسته چقدر یارو عوضیه که بخاطر سند ازدواج چندماهه با زنش حرف نزده و دعوا راه انداخته

همین.  سند اردواج و شناسنامه و کارت ملی رو میبره میزاره خونه باباش.سه تا هم قفل روش  بعد ...

شناسنامه و کارت ملی دختر ک دست خودشه 

سند ازدواج هم هر لحظه اراده کنی میری محضر ازدواج و یه نسخه رونوشت دوباره ازش میدن فقط بابتش دوباره هزینه میگیرن همین 

اصلا کار سختی نیست 

هیچ بایدی وجود نداره من که خیلی سال متاهلم و از اول پیش خودمون بوده لای مدارک همسرم, آخه اینم شد زن ...

چه ربطی به اعتماد داره ؟؟؟؟

رسمه دست خانواده عروس میمونه شما رسم ندارید به ما چه 😐