2777
2789

۳ یا ۴ بار الک کن اردتو اخر سر با بیکینگ

تخم مرغاتو اگه برقی داری ک بهتر اگه ن انقد هم بزن تا کرم رنگ بشه 

بعد وانیل یا دارچین یا پودر هل ک عالیهههه بزن بعد شکر بعد بازم هم بزن تا قشنگ شکر حل شه 

بعد ۱ لیوان روغن اضافه کن یکم هم بزن بعد شیر یا اب و ... با همزن دستی هم بزن بعد اروم اروم ارد و پودر کاکائو رو رو تو ۲ مرحله اضافه کن قابلمه یا فر یا تستر از قبل حتما بزار گرم شه روغن مالی کن بریز توش و دم کن بزار تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه اصلا درشو برندار شعله پخش کن هم بزار با شعله خیلی کم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

دولیوان آرد دولیوان شکر ۱لیوان شیر یا آب ولرم یه قاشق غذاخوری پر بیکینگ پودر  وانیل یا پودر ...

میشه مرحله به مرحله بکی کیو چطوری اضاف کنیم 🙏🏼

بی زحمت دستت درد نکنه🌸😊❤🌿

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترتیب هم زدن چجوره میشه مرحله به مرحله بگی

نوشتم برات فقط روغنو یادم رفت ک اونم گفتم ۱ لیوان روغن ، 

اگه کیک خیس هم میخوای درست کنی ک فوق العاده خوشمزس

برای سسش ۵ قاشق غذا خوری سرخالی پودر کاکائو یه قاشق آرد یه تیکه شکلات تخته ای ، میتونی هم نریزی اما بریزی عالی تر میشه با کمی شیر ترجیحا پرچرب بزار رو کاز انقد همبزن تا غلیظ شه وقتی کیکت پخت روشو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ کن سس بریز روش بزار یخچال چند ساعت بمونه 

دستور دیگه ای هم بلدم یکساعت دیگه برات مینوسیم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

میشه مرحله به مرحله بکی کیو چطوری اضاف کنیم 🙏🏼 بی زحمت دستت درد نکنه🌸😊❤🌿

گفتم بالاتر عزیزن

ممنون 😍. من درست کردم بالاش پخت پائینش پخت وسطش خام😂😂😂بنده خدا شوهرم مجبوری خورد کلیم تعریف و ت ...

من هربار درست میکنم همه عاشقش میشن نرم و خوشمزه میشه بااین دستور درست کن عالی میشه عزیزم❤️😁😍

گفتم بالاتر عزیزن

میگم عزیزم .

تخم مرغ هارو هم میزنیم بعد وانیل اضاف میکنیم .

اگه دارچینم بزنیم خوشمزه میشه 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

من هربار درست میکنم همه عاشقش میشن نرم و خوشمزه میشه بااین دستور درست کن عالی میشه عزیزم❤️😁😍

ممنون دستتون درد نکنه درست میکنم 🌿❤😊🌸

اگه پودر کاکائو نزنیم بهش گلاب اضافه کنیم و پودر هل.

ببخشید زیاد سوال می پرسم 🙏🏼هر سری کیک می پزم خراب میشه

۳ یا ۴ بار الک کن اردتو اخر سر با بیکینگ تخم مرغاتو اگه برقی داری ک بهتر اگه ن انقد هم بزن تا کرم ر ...

عزیزم من تا الان تو قابلمه نپختم میترسم خراب بشه این امروز سومین کیکه بنظرت خراب نمیشه ؟ فر هم دارم

عزیزم من تا الان تو قابلمه نپختم میترسم خراب بشه این امروز سومین کیکه بنظرت خراب نمیشه ؟ فر هم دارم

اگه دقیقا چیزایی ک گفتم انجام بدی نه اصلا خراب نمیشه من همیشه تو قابلمه تفلون درست میکنم 

اگه پودر کاکائو نزنیم بهش گلاب اضافه کنیم و پودر هل. ببخشید زیاد سوال می پرسم 🙏🏼هر سری کیک می پزم ...

ن پودر کاکائو چ بریزی چ نریزی ربطی ب گلاب نداره 

گلاب رو میتونی بجای اون ۱ لیوان شیر بریزی 

دارچین یا پودر هل رو بجای وانیل ک خیلی خوش عطر تر میشه

میگم عزیزم . تخم مرغ هارو هم میزنیم بعد وانیل اضاف میکنیم . اگه دارچینم بزنیم خوشمزه میشه 

تخم مرغ رو تا حد کرمی شدن هم میزنی بعد واسه از بین بردن بوی زحمش دارچین یا وانیل یا پودر هل میریزی و با تخم مرغ هم میزنی بعدش شکر رو اضافه میکنی 

تخم مرغ رو تا حد کرمی شدن هم میزنی بعد واسه از بین بردن بوی زحمش دارچین یا وانیل یا پودر هل میریزی و ...

من گذاشتم تو قابلمه خیلی پف کرده و هنوز کامل نپخته پودر کاکائو ندارم رنگش رنگ اصلی کیک زرد سرح هم نشده بنظرت چیکار کنم برا تزیینش

من گذاشتم تو قابلمه خیلی پف کرده و هنوز کامل نپخته پودر کاکائو ندارم رنگش رنگ اصلی کیک زرد سرح هم نش ...

الان درست کردی؟ با دستور پخت من ؟ 

چند دقیقه س گذاشتی؟ تا نیم ساعت ۴۰ دقه اصلا درشو برنداریا پفش میخوابه 

برای تزئین هم میتونی با پودر نارگیل پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنی 😍 اخر سر عکس بده

الان درست کردی؟ با دستور پخت من ؟  چند دقیقه س گذاشتی؟ تا نیم ساعت ۴۰ دقه اصلا درشو برنداریا پ ...

اره الان با دستور پخت تو 

ولی اصلا برا تزیین چیزی تو فکرم ندارم تو دسترس هم چیزی نیست