2777
2789
اره الان با دستور پخت تو  ولی اصلا برا تزیین چیزی تو فکرم ندارم تو دسترس هم چیزی نیست

اگه تو دسترست چیزی نیست ک هیچی همینجوری وقتی پخت عصر با یه نسکافه با خانواده نوش جان کنید انشاالله دفعه بعد چیزایی ک گفتمو انجام بده تو نت هم بزنی چیزای خوشگلی هست برای تزئین

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اگه تو دسترست چیزی نیست ک هیچی همینجوری وقتی پخت عصر با یه نسکافه با خانواده نوش جان کنید انشاالله د ...

داشتم برمیگردوندم نصفش چسبیده بود 😭

مرسی بابت دستورت واقعا خوب شده بود ولی یکم چسبیده خراب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم برمیگردوندم نصفش چسبیده بود 😭 مرسی بابت دستورت واقعا خوب شده بود ولی یکم چسبیده خراب شد

نباید سریع برمیگردوندی 🤦🏻‍♀️ باید میزاشتی سرد شه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

داشتم برمیگردوندم نصفش چسبیده بود 😭 مرسی بابت دستورت واقعا خوب شده بود ولی یکم چسبیده خراب شد

ولی دیگه دستت راه افتاد از سری های بعد عالی درست میکنی نوش جانت اگر خواستی عکسشو بده

تخم مرغ رو تا حد کرمی شدن هم میزنی بعد واسه از بین بردن بوی زحمش دارچین یا وانیل یا پودر هل میریزی و ...

روغنم توی همینا بریزیم😂😂

ببخشید زیاد می پرسم 🥲

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

روغنم توی همینا بریزیم😂😂 ببخشید زیاد می پرسم 🥲

اره گلم😁

منم کاکائویی با دست دستورپختتون دارم میپزم امیدوارم خوب در بیاد و گرنه خودتو با دستور پختت یکجا میبل ...

انشاالله خوب در بیاد عزیزم من حتی گاهی مواد هاش رو چشمی میریزم بازم عالی میشه بخدا😂

اینارو همه رو تو قابلمه پختم البته زیاده حوصله ندارم همشو بزارم

دستور سس شکلاتی که ریختی روکیکات روبهم میگی

برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین🙏🌿دعاکنیدبرام دغدغه هام حل میشه وخدابه خودموخانوادم سلامتی وحال خوش بده هرکی صلوات فرستادبگه منم براش بفرستم♥️🌹

اندازش و میگی

عزیزم حتماترازو بگیر اگه نداری برای پف بایداندازه موادو رعایت کنی قالبت باید تانصف پربشه تاخمیرنشه وپف کنه 

کف قالبت حتماکاغذ روغنی بذار دمای فرتم تنظیم باشه 

توقابلمه نپژ توفر بهتره برای تو که مبتدی هستی

برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین🙏🌿دعاکنیدبرام دغدغه هام حل میشه وخدابه خودموخانوادم سلامتی وحال خوش بده هرکی صلوات فرستادبگه منم براش بفرستم♥️🌹