ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 عنوان اقدام 28 بازدید | 4 پست سلام خانما من حدودا ی هفته پیص اقدام داشتم الان دو روز کمرم درد میکنه زیر دلم گرفته میشینم و پا میشم درد میگیره انگار رفتم باشگاه بعد مدتا اونجوره دردش ی وقتام سردرد شدید کوتاه میگیرم بنظرتون لقاح صورت گرفته و این درد بخاطر لانه گزینیه؟ سخت بود ولی شد✨️ 1403/03/14 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mry120m عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1966 عزیزم این علائمو منم هرماه داشتم حتی تهودرد کشاله ران و تیرکشیدن پهلو و تخمدان و...تنهاچیزی ک نداشتم دردسینه هست و لکه بینیب علائم توجه نکن بعدش پری میشی حالت بدمیشهحالاایشالله ک ب حق پنج تن نینی دار باشی.... مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
ygwan00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 57 عزیزم این علائمو منم هرماه داشتم حتی تهو درد کشاله ران و تیرکشیدن پهلو و تخمدان و... تنهاچیزی ک ند ... 😄 یدونه کوچولو دارم عجله ندارم ولی الان ۴ ماهه اقدامم هیچوقت اینجور نداشتم درد گفتم شاید چیزیه😁 سخت بود ولی شد✨️
mry120m عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1966 😄 یدونه کوچولو دارم عجله ندارم ولی الان ۴ ماهه اقدامم هیچوقت اینجور نداشتم درد گفتم شاید چیزیه😁 خداحفظش کنه براتایشالله خیره برات عزیزم مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...