2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال  من اول بارداریم هستش اما از روی بتام دکتر گفت بارداری در طی ۷۲ ساعت دوبرابر شد  ...

بسلامتی 

چیزی نیس طبیعیه . پله زیاد بالا پایین نرو . پیاده روی نزدیکی کار سنگین فعلا انجام نده تا هفته ۶ یا ۸ ک بری دکتر و ضربان قلبشو چک کنی و مطمئن بشی همه چیش اوکیه بعد تحت نظر دکترت باش

زرشک هویج زعفرون جعفری جیگر چن هفته نخور مثلا اب زرشک و اب هویج ممنوعه . جگر بخاطر اهن بالایی ک داره باعث کلی مشکلات میشه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بسلامتی  چیزی نیس طبیعیه . پله زیاد بالا پایین نرو . پیاده روی نزدیکی کار سنگین فعلا انجام نده ...

بخدا انقد فکرم درگیر میشه 

این علامت هایی که بهت گفتم بنظرت طبیعین؟

بسلامتی  چیزی نیس طبیعیه . پله زیاد بالا پایین نرو . پیاده روی نزدیکی کار سنگین فعلا انجام نده ...

البته میدونی دیروز زیاد نشستم 

اصن یه علامت اینجوری میاد سراغم حالم کلا تغییر میکنه

بخدا انقد فکرم درگیر میشه  این علامت هایی که بهت گفتم بنظرت طبیعین؟

اره منم‌درد لگن داشتم خصوصا وقتایی ک خیلی سرپا وایمستادم یا پله میرفتم . اگ ی مدت کاراتو سبک تر کنی و اسنرس ب هیچ عنوان ب خودت ندی همه چی درست میشه ان شالله

اره منم‌درد لگن داشتم خصوصا وقتایی ک خیلی سرپا وایمستادم یا پله میرفتم . اگ ی مدت کاراتو سبک تر کنی ...

خب دس اینطور 

ممنونم عزیزم بهم روحیه دادی

ران پاهام یه کم تیر میکشه اما اونم طبیعیه؟

خب دس اینطور  ممنونم عزیزم بهم روحیه دادی ران پاهام یه کم تیر میکشه اما اونم طبیعیه؟

خاهش میکنم عزیزم استرس اصلا نگیر . ذکر بگو صلوات بفرست . نذر حضرت رقیه کن ان شالله بسلامتی همه چیش اوکی باشه مثلا ۲ تا اسباب بازی ب ۲ تا بچه بدی یا مثلا دفتری چیزی واس دوتا بچه بگیری 

اره بخاطر رحمه چون نطفه گرفته و داره شکل میگیره درد داری . حدالامکان امروز فردا رو استراحت کن چهارشنبه برو پیش ی متخصص .

خاهش میکنم عزیزم استرس اصلا نگیر . ذکر بگو صلوات بفرست . نذر حضرت رقیه کن ان شالله بسلامتی همه چیش ا ...

خیلی ممنونم از شما 

خدا خیرتون بده 

انشاءالله برای هر دوتامون بسلامتی سپری بشه و بدنیا بیان 

خیلی ممنونم از شما  خدا خیرتون بده  انشاءالله برای هر دوتامون بسلامتی سپری بشه و بدنیا ب ...

🙏🏻❤️ 

امید ب خدا  ان شالله ک همینطور باشه و بسلامتی بگذرونبم

2790
2778
2791
2779
2792