نابود شدم حالم خوب خوب یهو مثل جنازه افتادم انگار روح تو بدنم نبود تمام استخونام داشت تیر میکشید تا ۲۴ ساعت بعدش. با زور الفاایکس یکم بهتر شدم بعدش الان چهار روزه گلو درد. حشتناک دارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
معلومه دیگه کروناست دکتربرید حتما که این نوع جدید ول نمیکنه بدپیلست راستی عاشق پروفتون هم شدم 😄
عزیزممممم😅❤️
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
ببخشید این علائمی که من گفتم روشما داشتیددقیقا؟ احساس خلط پشت حلق وسردردهم داشتید؟
سردرد اره و بعدش خلط سینه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱