من تازه خوب شدم ی روزش از صبح لرز شدید داشتم جوریه ک با چند تا پتو هم گرممنمیشد غروبش انگاری چرثقیل از رو رونام رد شده بود بحدی درد داشتن و از صبح تا شبشم معذرت میخوام استفراغ بعدشم گلودرد درد هنوزم گلوم درد میکنه و لی نه بشدت اول
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ولی دیشب از غروب تا صبح داشتم میمردم واقعاً داشتم میمردم تمام بدنم کوفته و درد میکرد اول گلو درد نداشتم ولی آخر شب گلو درد یخورده گرفتم مامانمو نصف شبی دیشب صدا زدم دو تا قرص خوردم الان بهترم ولی حالم وحشدناک بود
تب و لرز و سردرد و حالت تهوع و مشکلات گوارشی و سرفه های خشک
برا من ۱۰ روز طول کشید
آنتی بیوتیک های مختلف خوردم و چند تا شربت مثل کتوتیفن و.... و جوشانده و چیزای گیاهی
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سه هفته نرمالشه تازه من دی ماه با این علائم گرفتم بعد چند ماه سرفه هام تازه بهترشده وترشح بینیم سبز شده وازدهانم خلط سبز خارج شده بود درصورتی که گلوم عفونی نیست میترسم ریم عفونت کرده باشه هرچند اوایل فروردین سی تی دادم سالم بودیکی ازاقواممون بچشون کل زمستون روهمزمان بامن درگیربود تاچندوقت بعد عیدسرفه خلط دار میکرد خوب شد دوباره چندوقت پیش خفیف ترشوگرفتند وخوب شدند
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منم ۱۰/۱۲روزه درگیر شدم نمیدونم کرونایع چیه بیحالی شدید بدن درد و کوفتگی سرفه های وحشتناک داشتم
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ