2777
2789
عنوان

همستر واقعیه؟

1714 بازدید | 14 پست

من خودمم باورم نمیشه که واقعی باشه ولی خب ضرری هم که برای من نداره اگه واقعی باشه هم پول گیرم میاد به خاطر همین شروعش کردم شما هم اگه خواستین بگین تا لینکش رو بفرستم

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست و توضیح بدہ

این لینک رو کپی کن توی تلگرامت کپی کن بزن روش تا واردش بشی

فقط باید روی همستره بزنی تا سکه جمع کنی یه هفته دیگه هم قیمت هر سکش معلوم میشه می تونی بفروشی

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

میخای لینک بدم؟

داداش خودم لینک دادم بخواد بیاد بالینک خودم وارد میشه😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

😅😅😅😅 تاحلا چنتا دعوت کردی😅

هیچی هنوز🥲😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

هیچی هنوز🥲😂

از دیروز غوغا شده  سایت  همه لینک میدن تو تاپیک یکی لینک دادم استارترش اومد دعوا که چرا تو تاپیکم بازاریابی میکنی😅

🚨@hamester_2000 این ایدی میگه صفر تا صد ملیونی شدن همستر رو🐹🚨
از دیروز غوغا شده  سایت  همه لینک میدن تو تاپیک یکی لینک دادم استارترش اومد دعوا که چرا تو ...

😂😂😂😂