2777
2789
عنوان

فکرای غم انگیز 😭💔

49 بازدید | 14 پست

بچه ها شده درباره یه موضوع یا اتفاق ناراحت کننده که تموم شده باز فکر کنید و فکر کنید و انقدر فکراتون غم انگیز و زیاد بشه که آزارتون بده؟ 🥲 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خب من خودم به خودم یاد دادم که باید گذشته رو دور بریزی واسش تلاش میکنم 

اسی یک سوال بپرسم نظرتو میگی ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدای اورثینک هستم ، بفرمایید

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای اورثینک هستم ، بفرمایید

بخدا منم. ینی یه ماجرای غم انگیز تراژدی تو ذهنم می‌سازم و هی شاخ و برگ میدم. واقعا هم قضیه ناراحت کننده بوده ها ولی دیگ تموم شده ولی من ولکن نیستم و اذیت میکنم خودمو 🤒

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب من خودم به خودم یاد دادم که باید گذشته رو دور بریزی واسش تلاش میکنم  اسی یک سوال بپرسم ن ...

خب منطقیش همینه ولی چجوری اینو در لحظه اجراش میکنی؟ اخه رفتار ما ک همیشه طبق منطق نیس.

اره بپرس

بخدا منم. ینی یه ماجرای غم انگیز تراژدی تو ذهنم می‌سازم و هی شاخ و برگ میدم. واقعا هم قضیه ناراحت کن ...

همون رها کردنه اصل کاره ، که ما بلد نیستیم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

همون رها کردنه اصل کاره ، که ما بلد نیستیم

وای من چقد مشکل دارم تو این. پسره خاکبرسر من براش میمردم با حرفای تندش بهم فهموند دوسم نداره بعد من نمیتونم تو ذهنم رهاش کنم هنو دلم تنگ میشه اخه چرا 😑

خب منطقیش همینه ولی چجوری اینو در لحظه اجراش میکنی؟ اخه رفتار ما ک همیشه طبق منطق نیس. اره بپرس

از اول همین بودم گلم 

خب در همین راستا تلاش هم میکردم برای اینکه اون اتفاقات بدی که برام افتاده به فکرش میفتم خودم رو سرگرم میکردم تا اینکه یادم رفت و کمرنگ شد 

راستش من نماز میخونم 

اما برای نماز صبح مجبورم بیدار بمونم یا قضا بخونم 

یکی از آرزوهام این هست که با یک آدم صالح و خوی ازدواج کنم که اونم آدم معتقدی باشه 

من خوابگاه هستم یکی از بچه ها داداشش. که پنج سال از من بزرگتره آدم معتقدی هست اونم دنبال یک دختر محجبه میگرده الآنم دانشگاه فرهنگیان درس میخونه 

اما خب من با دختره صمیمی نیستم اما درست وقتی که این آرزو رو کردم همیشه خود به خود نماز صبح تو خوابگاه بیدار میشم حتی با کوچیکترین و ضعیف ترین صدای اذان 

منپیظ بچه ها نماز نمی‌خونم 

بنظرت من با خواهرش درمورد برادرش صحبت کنم ؟ حتی یکی از دوستای خودش گفت که بیا منو پیشنهاد بده اما پسره گفته یک دختر محجبه میخوام که منم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وای من چقد مشکل دارم تو این. پسره خاکبرسر من براش میمردم با حرفای تندش بهم فهموند دوسم نداره بعد من ...

ببین این اتفاق زمان بیشتری می‌بره تا فراموش کنی 

از اول همین بودم گلم  خب در همین راستا تلاش هم میکردم برای اینکه اون اتفاقات بدی که برام افتاد ...

ببین اولا که معیارت خوبه ولی حواستم باشه که ظاهربین نباشی. آدم میشناسم محجبه میخواست، نماز اول وقت بخونه حتی نماز شب بخونه اما آدم نیستتتت. زن و بچه رو اذیت میکنه. بداخلاقه. خسیسه و .. . پس تا فهمیدی یکی به ظاهر معتقده دست و دلت نلرزه که آها خودشه باید بهش برسم. اخلاقیات خیلی مهمه و حتی مهمتر. در این مورد والا شاید اگه مستقیم نگی بهتر باشه. ببین یکی تو دانشگاه ما بود برا داداشش دنبال زن محجبه و معتقد بود. بعد منم همینجور بودم. این به همه دخترا محجبه و معتقد کلاس پیشنهاد داده بود بجز من 😑 منم حالا البته تو فکرش نبودم اصن. ولی بعضیا ملاک هاشون چرت و پرته مثلا میبینی طرف دنبال زن محجبه خیلی سفیده یا قیافه انجلینا جولی ب خواهره میگه جنیفر لوپز با اخلاق فاطمه زهرا برام پیدا کن 😂 بعد آدم خودش بره بگه و اونا نه بیارن یه حس بدی داره. خواهر من محجبه ست تو شرکت یه مراجعه کننده بهش میگه برا داداشم دنبال زن محجبه ایم. میشه ماسکتو بدی پایین ببینمت. تو دوران کرونا بوذه. خاهرم میده پایین اون بیشور میگه خدافظ! در صورتی که خواهرم قیافه ش خوبه. تو اگ جلو چشم اون دختره ای، و اونم برا داداشش دنبال زنه پس کور نیست و تورو میبینه و نیازی نیست خودتو بهش یاداوری کنی. همین ک نماز میخونی و حجاب داری کافیه. البته اینم بگم من اینو قبول ندارم ک دخترا اگ خواسته نشدن یا نه شنیدن باید احساس بد بگیرن و .. . بنظرم دخترا بایذ مث پسرا قوی باشن و هیچ وقت ب کافی و خوب بودن خودشون شک نکنن. ته تهش اگه خواستی بگی ب یکی از هم اتاقی ها یا هم کلاسیا بگو به دختره بگن. مثلا بگه فلانی هم محجبه ست دختر خوبیه. اون اگ بخاد میاد خودش بهت میگه. فقط طرف مورد اعتماد باشه نره بگه تو گفتی. 

ببین این اتفاق زمان بیشتری می‌بره تا فراموش کنی 

میدونی من خودم بهش گفتم دوسش دارم ولی اتفاقاتی افتاد ک خیلی برام آسیب روحی داشت. کلی تلاش میکنم بهتر میشم باز با یه روز فکر حال خودمو بد میکنم. دلم میخاد مغزمو از جا دربیارم تمام بخش های مربوط ب اونو ازش بکنم یادم بره و دوباره مغزو بذارم سرجاش 😑

ببین اولا که معیارت خوبه ولی حواستم باشه که ظاهربین نباشی. آدم میشناسم محجبه میخواست، نماز اول وقت ب ...

مرسی بابت توضیحاتت گلم ولی اخلاق هم برای من خیلی ملاکه

میدونی من خودم بهش گفتم دوسش دارم ولی اتفاقاتی افتاد ک خیلی برام آسیب روحی داشت. کلی تلاش میکنم بهتر ...

بازم میگم خواهر زمان می‌بره راستش منم تجربه تو رو داشتم

چند سال پیش بود این اتفاق 

اگر میدونی خیلی داری بخاطرش عذاب می‌کشی برو پیش روانشناس کنم همین کارو کردم و خداروشکر الان خوبم 

بازم میگم خواهر زمان می‌بره راستش منم تجربه تو رو داشتم چند سال پیش بود این اتفاق  اگر میدونی ...

پیش یه روانشناس رفتم بدتر دیوونه م کرد همش حقو ب اون میداد. 😕