2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

گلم سريع روي تبلتت يا لپ تاپت تل گرام نصب كن منتها با شماره همسرت اس ام اس كانفرم كه اومد به گوشيش سريع واردش كن و گوشيشو بهش پس بده ديگه چيزي نگو تا چند روز كنترلش كن ببين در چه مرحله اي هستن،

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهرت چرا خیانت میکنه اونم بارها دوست عزیزم؟کمبودی چیزی از جانبت نمیبینه که کشیده شه سمت جنس مخالف؟م ...

واااا اینم شد حرف؟

هر کی کمبود ببینه باید خیانت کنه؟

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
شوهرت چرا خیانت میکنه اونم بارها دوست عزیزم؟کمبودی چیزی از جانبت نمیبینه که کشیده شه سمت جنس مخالف؟م ...

تو مجردی وقتی تنوع طلبی زیاد باشه ۵۰ % اینجوری میشن نمیتونن فقط با یع نفر باشن دست خودشون نیس 

شاید زن یا شوهرشونو خیلی خیلی بپرستن

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

من اگه خیانتی ازشوهرم ببینم طلاق نمیگیرم توخونش میمونم وزهرش میکنم اینقدر بی محلی میکنم فقط خودم وبچم بهم میرسیم بیرون میریم اون اگه خونه بیادانگار بی توجه انگارنیستش باهرکی دوس داره بره بلاسه اخرش که چی تاکی نظرخودمه من خودم به شخصه اینکارومیکنم

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
واااا اینم شد حرف؟ هر کی کمبود ببینه باید خیانت کنه؟

نگفتم هرکی نوشتم معمولا دوباره بخون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

چقدر سخته بخاي با همچين مردي زندگي كني،ازش جدا شو عزيزم ميتوني دوباره ازدواج كني خيلي بهتر از اينه كه تا آخر عمر زندگيت رو هوا باشه،البته اگه خودم تو شرايط شما بودم واقعا نميدونم چيكار ميكردم،ولي به هر حال به اين راحتي ازش نميگذشتم،با اين چيزايي كه ميگي به نظرم خيانتش قطعيه ديگه

یعنی توهرتاپیک خیانت باید یدونه ازین پستا باشه!!!😐

دیگه کم کم داشتم نگران میشدم کسی نمیگه !

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭

اکه شوهرت رفته به کسی زنگ زده مطمعن باش به دختره گفته که زنم فهمیده هیچ کاری از دستت بر نمیاد کاش مامان و بابات نیومده بودن میشوندیش سر جاش

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
گوشیم نوکیا سادست.نه کامپیوتر ونه لپتاب.هیچکدومو ندارم من احمق

پس با‌گوشی شوهرت اومدی سایت؟؟؟؟؟

نیاد ببینه

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.