2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا فراموشم نمیشن.تک تک عکسایی که برا هم فرستاده بودن هرثانیه جلو چشامن

حق داری عزیزم..دلم برا خودمون میسوزه که نمیتونیم فراموش کنیم ...حتما حتما شدید باهاش برخورد کن و بهش بفهمون هیچوقت از یادت نمیره..ارامشو برات ارزو دارم عزیزم

اگه نمیخای جداشی بیخیال شو پس ببخشید خودتو بزن به نفهمی بگو دوستش بوده 

اصنم دیگه نه تو گوشی نه تو جا دیگه ی شوهرت سرک نکش😔😔😔😔ولش کن زندگیتو بکن 

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
زنگ بزن به دختره ماست نباش لطفا

بابام اینا اینجان.من نمیتونستم خودمو کنترل کنم با مامانم که حرف میزدم صدام میلرزید پا شدم رفتم تو دسشویی یه اروم شم رف تو تراس با گوشیش حرف زد الان شماره جدید تو گوشیش نیس.آخرین شمارش شماره خودمه

شوهرت چرا خیانت میکنه اونم بارها دوست عزیزم؟کمبودی چیزی از جانبت نمیبینه که کشیده شه سمت جنس مخالف؟مردا معمولا از دیده نشدن و کم محبتی میرن سما خیانت

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
پسرمو چیکار کنم؟بابام بفهمه میمیره.منم که خودم شاغل نیستم که بگم به درک طلاقمو بگیرم

بنظرم وقتی مرد خیانت کرد باید یجوری فک کنی مرده و بعد به زندگیت بر اون اساس ادامه بدی که شوهرت مرده😐البته تمام حق و حقوقت رو بگیر

به نظر من نمیخاد هیچ کاری کنی فقط بع شوهرت بگو حق السکوت میخام اکه میخای ابروتو نبرم باید یه چی به نامم کنی و حق طلاق و حضانت بچه رو ازش بگیر دیکه از این غلطا نمیکنه الیته ببخشید.معلومه که ترسیده 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍