2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست
خب پیامشو حذف میکرد بهشم که میگفتم میگف زده به سرت.توهم زدی

مطمئن باش بازم یه ردی میذاشت. چون نمیدونس شما متوجه شدین امشب بازم احتیاط نمیکرد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردا اگه میترسیدن فکر خیانت به سرشونم نمیزد حالا دفعه اولو زیر سیبیلی رد کنیم دفعه های بعدش چی میترسیدن از زنشون که دفعه های بعد تکرار نمیشد.خیلیهاشون تکرار میکنن بنظرمن ولی ایندفعه خانوم متوجه نمیشه این نظر منه

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...

اه متنفرم از کسی که مچش باز می شه ولی باز انکار می کنه. فکر می کنن مردم مثل خودشون ابلهند.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
شاید صیغه اش کرده باشه 😐😐😐احتمالات زیاده نمیشع ریسک کرد

امان از این مردهای هفت خط،خدایی به اینجاش دیگه فکر نکرده بودم

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.

عزیزم ببخشیدا اینجا ایرانه تو این مواقع باید خفه شی و زجر بکشی یه طرف اعصاب و ابروی والدینت یه طرفم معصومیت و آینده پسرت باید بسوزی و بسازی

من دلم خوشه به همسرم و دوتا دسته گلم خدایا مرسی که خوشبختم فقط ازت سلامتی این سه تا عشقارو میخام بوس بوس دوست دارم
به نظر من میشه از این راه شکایت کرد که این خانم مزاحمه، و ایجاد مزاحمت کرده؟

من اسکرین شات گرفته بودم ولی شوهرم گوشیمو ازم گرفت و پاک کرد. دوستم گفت اگه شکایت کنی دادگاه تلگرامشونو چک میکنه و چتها رو حتی اگه دیلیت  کرده باشن بر میگردونه. حرف دوستم درسته؟

به نظر من با یه شماره دیگه زنگ بزن به زنه و بهش بگو زنشم بگو تو مخابرات اشنا دارم ادرس خونتو گیر اوردم میام پدرتو در میارم بگو میام محل کارت ابروتو میبرم بترسونش

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
گوشیم نوکیا سادست.نه کامپیوتر ونه لپتاب.هیچکدومو ندارم من احمق

پس باچی میای سایت

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .