2777
2789
عنوان

شاید خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 42648 بازدید | 403 پست

عزیزم به نظر من چون بار سومشه دلیل نداره به پدر مادرت نگی .اتفاقا همین امشب جلو اونا بگو. شاید بترسه و دیگه خیانت نکنه

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاقل ب بهانه خریدی چیزی میرفتین بیرون.اینطوری ک خیلی سخته.دقبقا میتونم تجسم کنم چی میکشی و جو چجوریه.با اینکه تجربه ندارم ولی قشنگ همذات پنداری میکنم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من جای همسرم چت کردم ولی طرف ازخودش چیزی نگفت وبعدشم فهمید وازروزبعد خطش خاموش شد تلگرامشم انلاین نش ...

ولي من چت كردم خودشو لو داد 

ولي باز همسرم زد زيرش 

اگ كاري هم نكنيم ك نميشه 

خدارو شكر الان زندگيم ارومه 

خدايا شكرت 🌹💖 
عزیزم میشه بخاطر چت شکایت کرد؟ اگه چتها رو پاک کرده باشن چی؟

به نظر من میشه از این راه شکایت کرد که این خانم مزاحمه، و ایجاد مزاحمت کرده؟

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.
چجوری خرج خودتو در میاری اگه نخوایی نگاههای سنگین اطرافیان رو تحمل کنی و برگردی خونه بابات

البته بهتر بود میگفتم شوهرمو بیرون میکنم چون خونه بنام منه

وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
به نظر من میشه از این راه شکایت کرد که این خانم مزاحمه، و ایجاد مزاحمت کرده؟

شاید صیغه اش کرده باشه 😐😐😐احتمالات زیاده نمیشع ریسک کرد

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

اونم چون ميدونه شما به هيشكي نميگين ادامه ميده وگرنه اون بايد بترسه شما چرا مراعات ميكني به خونواده خودتو خودش بگو بزار ابروش بره فكر ميكني خداي نكرده اگه اين اتفاق واسه شما ميفتاد پنهون كاري ميكرد بخدا ابروتو نه تنها پيش خونواده ها بلكه همه جا ميبرد كه نتوني تكون بخوري 

كوتاه نياااااا 

زندگي خودتو نجات بدي مطمئن باش ميتوني بچتم درست تربيت كني نه اينجوري