2777
2789

من قراره مهاجرت کنم 

موهام تا بالای زانومه عاشق موی بلندمم هرروز به مامانم میگفتم بباف حصلش نمیکشید با غرزدن میبافت 

چند روز پیش وقت ارایشگاه گرفتم 

گفت چیشده که تو میخوای موهاتو کوتاه کنی 

گفتم اخه اونجا  دیگه کسی نیست موهامو ببافه 

چند روزه همش ناراحتی میکنه میگه ی جوری گفتی دنیا رو سرم خراب شده

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو ببر موهات میبافم والا

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

آخی

دلم گرفت

میشه نری وکنار مامانت بمونی؟؟

مامانا خیلی گناه دارن 

مظلوم تر از مادر تو میتونی پیدا کنی؟؟؟؟😔

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

حالا این ناراحتی رو درک میکنم عزیزم ولی خب بافتن مو که راحته دختر خوب موهاتو شونه کن محکم ببند بعد بیارشون جلو و ببافشون من دانشجو بودم موهام مث موهای شما بود خیلیم پر بود اونموقع ها مث دکتر مایک میبافتمشون 😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مهاجرت برای بعضی والدین از جمله پدر و مادر خودم از سخت ترین هاست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منو ببر موهات میبافم والا

یاد مامان خودم افتادم اشکم درومده بود کامنتتو دیدم خندم گرفت😂😂😂

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
الهی بگردم خدا حفظشون کنه کوتاش کن بده مامانت نگه داره

اینجوری بدتره هرروز نیگاشون میکنه وگریه میکنه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡