یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمیدونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
امان از دست این خانواده های کثیف ک باعث خراب شدن همه چیز میششن برا منم اینطوری بود بعد 4سال این همه کات و آشتی تهش فراریم داد عروسی کردیم همه چی خب بود ولی یهو بخاطر خانواده و لج و لج بازی ب دادگاه کشیده شد
فکر کنم شما کات قبلمون رو خونده باشی چون ی بار سال ۴۰۰ فکر کنم کات کردیم ک ۶ماه نبود و تو اون تایم رفته بود گرجستان بعد از اون برگشت و بعد ۶ماه مجدد باهم بودیم ولی اینبار برای همیشه خیلی زود کات کرد