2777
2789
عنوان

تولدمه😥

24 بازدید | 13 پست

دوساله که ترکم‌کرده و امروز روز تولدمه هنوزم مثل احمقا منتظرم تولدامو تبریک بگه

خیلی دلتنگشم 

خیلی بهش نیاز دارم

ما عاشقانه همو دوست داشتیم نباید اینطور میشد😭

الهی🥺

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

هعی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدتون مبارک 

انشالله هرچی صلاحه براتون اتفاق بیفته 🙌

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
بعد از ۹سال گفت نمیشه خانوادم نمیزارن و.....

امان از دست این خانواده های کثیف ک باعث خراب شدن همه چیز میششن برا منم اینطوری بود بعد 4سال این همه کات و آشتی تهش فراریم داد عروسی کردیم همه چی خب بود ولی یهو بخاطر خانواده و لج و لج بازی ب دادگاه کشیده شد

بعد از ۹سال گفت نمیشه خانوادم نمیزارن و.....

عجب دلی داشته

رفتم‌به اولین تاپیک هات 

یه جوری شدم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
باورت میشه هنوزم رو هوام تو شوکم.... چطور دلش اومد تنهام بزارتم😭😭😭😭

هعیییی

دیدیش؟

از دبی برگشت یا اونجا مونده؟

هعیییی دیدیش؟ از دبی برگشت یا اونجا مونده؟

فکر کنم شما کات قبلمون رو خونده باشی چون ی بار سال ۴۰۰ فکر کنم کات کردیم ک ۶ماه نبود و تو اون تایم رفته بود گرجستان بعد از اون برگشت و بعد ۶ماه مجدد باهم بودیم ولی اینبار برای همیشه خیلی زود کات کرد

فکر کنم شما کات قبلمون رو خونده باشی چون ی بار سال ۴۰۰ فکر کنم کات کردیم ک ۶ماه نبود و تو اون تایم ر ...

این بار کی کات کردین؟