2777
2789

خانوما سلام

من هفته شونزده بارداری م

امروز رفتم دکتر

گفت رحم ت دوشاخ احتمال سقط داری

سرویکس ت ۳۴ بد نیست

ولی جفتت پایینه پرویاس و این خطرناکه احتمال سقط داری؟

واقعا میترسم کسی با سرویکس کوتاه و رحم دو شاخ و جفت پرویا تونسته بچه شو نگه داره و سقط نشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طول سرویکسم کم بود ولی رحم دوشاخ چیه دفعه اوله میشنوم

اونجوری که تو نت سرچ کردم

یعنی شبیه قلب از وسط فضا ب دو قسمت تقسیم شده و جنین فضای کافی برا رشد نداره باعث زایمان زودرس یا خدایی نکرده سقط میشه

انشالله ولی میترسم

بزار یک چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه من دوقلو باردار بودم وقتی ماما معاینه کرد گفت رحم دوشاخه است وجفتم پایین بود واصلا اهمیت ندادم گفتهم اگر خدا بخواد سالم سالم هستن اگر نخواد حتی جونمو بدم سقط میشن وخدا را شکر سالم بدنیا آمدن به خدا توکل کن نه به دکتر جون دست خداست اینو هم بهت بگم ۵ ماهه بودم ورفتم پیاده روی اربعین کربلا اصلا اهمیت ندادم چون به اون بالای توکل کردم

الحمدلله کما هو اهله
بزار یک چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه من دوقلو باردار بودم وقتی ماما معاینه کرد گفت رحم دوشاخه است وجف ...

اتفاقا تو مسیر اربعین به من خبر میرسید اون خانم بچه اش سقط شد اون یکی نارس بدنیا آمد ومن اصلا برام مهم نبود چون صاحب ومالک وحافظ اصلی را خدا میدونستم ودلم قرص بود شب قبل خواب رو شکمت آیت الکرسی بخوان وبگو بحق ابن آیه از هر بدی وهر اتفاقی هم من وهم اون تو شکمم را حفظ کن واین برای تو یپر میشه اینقدر هم استرس نداشته باش ومطمئن باش چیزی نمیشه

الحمدلله کما هو اهله
بزار یک چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه من دوقلو باردار بودم وقتی ماما معاینه کرد گفت رحم دوشاخه است وجف ...

تروخدا برام دعا کن این بچه ی اول منه و سنمم پایین نیست انچنان من تو رویاهام میگفتم اینو دنیا بیارم دومی رو بلافاصله باردار بشم و یه خانواده شاد پرجمعیت باشیم😭😭

تروخدا برام دعا کن این بچه ی اول منه و سنمم پایین نیست انچنان من تو رویاهام میگفتم اینو دنیا بیارم د ...

به حرفم اعتماد کن سالمه هیچ نمیشه یک بچه سالم بدنیا میاری به حرفم اعتماد کن دعا می کنم هم خودم هم اون سالم باشید ویک بچه صالح باشه

الحمدلله کما هو اهله
پیش یه دکتر دیگه هم برو

خیر سرم پیش ی دکتر دیگه رفتم

دکتر خودم روشنک احمد پور بود همش میگفت پیاده روی نکن و هیچی نیست

با خودم گفتم این دکتر یکم بیخیاله

رفتم پیش سیمین احمد بیگی تو بیمازستان مصطفی خمینی اونم خیلی تعریفشو میکردن

مثلا رفتم که خیالم راحت بشه اما منو با جمله ی خژر سقط داری خطر سقط داری ترسوند

خیر سرم پیش ی دکتر دیگه رفتم دکتر خودم روشنک احمد پور بود همش میگفت پیاده روی نکن و هیچی نیست با خ ...

توکل به خدا کن و رعایت کن.منم دو قلو دارم و فیبروم های زیاد و بزرگ. تو نت نگاه میکنم نگران میشم,ولی ما تلاشمون میکنیم و توکل. قبل بارداری دکتر گفت به فکر رحم اجاره ای و تخمک اهدایی باش. اون وقت طبیعی دو قلو باردار شدم.