لیا۴۰۲ مدیر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 89 عنوان هر کی باهوشه جواب بده🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 11 بازدید | 35 پست من ده روز از وقت پریودیم گذشته روز موعد بی بی چک زدم منفی شدامروز صبح ناشتا دوباره زدم مثبت شدبعد صبحانه خوردم و یک لیوان چای و آب بعد دو ساعت بعدش بی بی زدم منفی شدکی میدونه قضیه چیه🙄 1403/03/13 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیا۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 89 ادرار صبح غلیظ تره احتمالا بارداری بعد چند دقیقه دو تا خط انداخت سه دقیقه روش نوشته بود تا پنج دقیقه معتبرهمدیکور احتمال خطا داره؟
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 ایشالا 😂😂😂😂 اتفاقا قصدشو دارم😂 بچه شما پسره یا دختر البته اگر فضولی نیست چون سوال دارم ب عنو ... یه دختر دارم یه پسر سواله دیگه عزیزم چرا فضولی😂😂😂 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 سه دقیقه روش نوشته بود تا پنج دقیقه معتبره مدیکور احتمال خطا داره؟ مدیکور درصد حساسیتش بالاست فردا صبح دوباره امتحان کن انشاءالله که بارداری درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
من_همونم_که_یروز عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 976 یه دختر دارم یه پسر سواله دیگه عزیزم چرا فضولی😂😂😂 ووی ننه🥲🥲دختر بهتره یا پسر؟کدومش کمتر عذاب میده و قابل تحمل تره😂من دو قلو دوست دارم🤤😂مامانم میگه دو قلو بیاری جیگرت خون میشه
لیا۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 89 مدیکور درصد حساسیتش بالاست فردا صبح دوباره امتحان کن انشاءالله که بارداری انشاالله
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 ووی ننه🥲🥲 دختر بهتره یا پسر؟ کدومش کمتر عذاب میده و قابل تحمل تره😂 من دو قلو دوست دارم🤤😂ماما ... جیگرت که خون میشه ولی خیلی شیرینه هم پسرش هم دخترش فرقی هم ندارن با هم دختر من اندازه ده تا پسر شیطونه😂😂😂 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 انشاالله 💚💚💚 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
من_همونم_که_یروز عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 976 جیگرت که خون میشه ولی خیلی شیرینه هم پسرش هم دخترش فرقی هم ندارن با هم دختر من اندازه ده تا پسر شیطو ... ای جااااانم 🤤وای من خودم فوق العاده شیطون و بیش فعالم همین الان 😂😂بچه بیارم مث خودم بشه چیکارش کنم 🗿😂
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 ای جااااانم 🤤وای من خودم فوق العاده شیطون و بیش فعالم همین الان 😂😂بچه بیارم مث خودم بشه چیکارش کن ... میشه دیگه شک نکن😂😂😂انشاءالله خدا بهت یه دوقلو ی ناز و شیطون بده درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
من_همونم_که_یروز عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 976 میشه دیگه شک نکن😂😂😂انشاءالله خدا بهت یه دوقلو ی ناز و شیطون بده وای مرسیییبیی 🥺😘🥰بچه های شمام سالم باشن 😍😍😍
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18637 وای مرسیییبیی 🥺😘🥰 بچه های شمام سالم باشن 😍😍😍 ممنون عزیزم♥️♥️♥️ درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
بشيرى عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 9204 یعنی منفی بود بعد مثبت شد؟ مثبت بودبايدصبركنى براى جواب سريع نندازدور بى بى چك
لیا۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 89 مثبت بودبايدصبركنى براى جواب سريع نندازدور بى بى چك خدا خیرت بده رفتم دوباره نگاش کردم خط کم رنگ داشت به نظرت مثبته؟