2777
2789
عنوان

خدایا بسه دیگه 🫠

145 بازدید | 23 پست

یکی هست تو زندگیم ،هر بار که میخوام رهاش کنم ...یا خودش سر راهم قرار میگیره یا اسمش میاد یا چیزی از اون سر راهم قرار میگیره !

دارم دیوونه میشم 🥲

همین امروز داشتم به دوستم میگفتم از امروز فلانی تعطیل ،دل من غلط میکنه بهش فکر کنه ،سر کلاسمون اسمش اومد ،تازه قرار بود حضور داشته باشه ولی نشده چون میدونم هم سه روز دیگه امتحان داره ،هم پیام آخریم بد بود !همون پیامی که باعث شد دوتامون همو از بلاک در بیاریم و بازم بلاک کنیم همو 😂

یه چیز دیگه هم که بهش مربوط بود رو باهاش مواجه شدم 😂واکنش جالبی بود ...

You're all the things I've got to remember

الانم کلا از همه جا حذفش کردم ولی لامصب بس که مسیرمون شبیه همه اینجا هم هست ...

هر چند دیگه نمیخوام بهش فکر کنم حداقل الان،نمیخوام مثل اون مدتم باشم !میخوام مثل این چند هفته ام باشم !هر چند از وقتی بازم چراغ سبز نشون داده بهم حس خوبی داشتم ولی میدونم این یک ماه و دو ماه آینده دوران سختیه براش ...برای منم که از الان تا سال دیگه همین موقع همینه برام!مهم نیست ...حداقل الان هیچ چیزی برام مهم نیست .‌‌..

چیزی شده که بخای با من حرف بزنی؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی شده که بخای با من حرف بزنی؟ 

چیز که زیاده 🥲ولی فعلا ترجیح میدم سر بسته بمونه 

مرسی از تو مهربون 🩷اینا رو قرار نیست به کسی بگم 🫂🥺

تو خودت خوبی ؟اینقدر امتحانم زیاد بود این مدت که یادم رفت حالتم بپرسم 🥲😅

چیز که زیاده 🥲ولی فعلا ترجیح میدم سر بسته بمونه  مرسی از تو مهربون 🩷اینا رو قرار نیست به کسی ...

عزیزدلم 

... هرطور راحتی💚

خوبم جانم ❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
عزیزدلم  ... هرطور راحتی💚 خوبم جانم ❤️

مرسی از تو ❤️🌿🫂

خداروشکر که خوبی ...

در کل میدونی از خود دانشگاه ناراضیم یه جورایی وگرنه با کسرا درسته ارتباط آنچنانی ندارم ولی خوب فعلا همه چی امن و امانه ،بعد از سوتی های فراوونی که دادم جلوش از ظاهر که نرمه باهام ،برخلاف قبلا بیشتر خودشو میندازه تو دیدم گاها و میخنده به روم زیاااد ،حتی یه صبح متوجه شدم آنبلاکم کرده و پیاممو دیده بود همون لحظه که براش فرستادم 😂بعد از اون که دیگه انگار شکفته 🤣

یه سریم با صفحه ی فیک پیام دادم درباره ی یه مسئله ی ضروری فکر کنم فهمید تهش خودمم 😂با اون دکتر دکترررر گفتنام ،تهشم تشکر رو ندیده پیاما رو حذف خالی کردم 

ولی از دانشگاه و اکثر اساتیدم متنفرم ...از ترم دیگه هم تا جایی که بتونم کلاسا رو نمیرم 🫠دیگه چی به سرم آوردن چند تاشون که ترجیح میدم نرم !درساییپو که نرفتم و خودم خوندم کجا ،اونایی که رفتم کجا !

مرسی از تو ❤️🌿🫂 خداروشکر که خوبی ... در کل میدونی از خود دانشگاه ناراضیم یه جورایی وگرنه با کسرا ...

😂این رابطه سرگرمیش زیاده

ببین تهش دکتری خب! حالا چه اینجا چه جای دیگه 

حتمن ام حکمتی بوده افتادی این دانشگاه... کنار بیا و کلاس هارو هم برو.... حتمن با مشاور حرف بزن.. نشه یوقت کلن زده شی

😂این رابطه سرگرمیش زیاده ببین تهش دکتری خب! حالا چه اینجا چه جای دیگه  حتمن ام حکمتی بوده ...

آره خوب ...لنگ علوم پایه شم ...

بعدشم در میارم دق دلیمو ،اصلا دلخوشی من اون و رشته ام و چند تا از دوستامه ...

حکمتش که آره واقعا برام خوب بوده ،آشنایی با چند تا از آدمایی که واقعا برام ارزشمندن ،شاید بعد ها به همین واسطه با آدمای بهتریم رو به رو بشم ،از این بابت اوکیم به خاطر شهر ولی ماهیت دانشگاه 🫤استادم تحقیرم کرد ،منم برگشتم بهش گفتم نمیام سر کلاست ترم بعد ،قبول کرده به شرط نمره و نمیرم واقعا بعضیا رو ،بعضیا که خوبن رو میرم 

فعلا با یکی از دوستام حرف میزنم اون آرومم میکنه 😅اگه یدتر شد میرم حتما 

آره خوب ...لنگ علوم پایه شم ... بعدشم در میارم دق دلیمو ،اصلا دلخوشی من اون و رشته ام و چند تا از د ...

نگران نباش قلبم بدتر نمیشه... فقط سعی کن بفکر اهداف باشی نه یه مشت استاد توخالی و عقده ای 

نگران نباش قلبم بدتر نمیشه... فقط سعی کن بفکر اهداف باشی نه یه مشت استاد توخالی و عقده ای 

اون که صد درصد به فکر هدفامم ...دعا کن از مرحله ی اول المپیاد سر بلند بیام بیرون 🥺دعا کن قبول بشم ،فعلا یه مشت محکمی بخوره تو دهن اون استادیم که تحقیرم کرد ...کاش میشد واقعا 🫠هر چند فکر میکنم نمیام بالا 🫠

آره کلا قید یه سری بچه ها و استادا رو زدم ،به مرور بیخیال ترم میشم 

اون که صد درصد به فکر هدفامم ...دعا کن از مرحله ی اول المپیاد سر بلند بیام بیرون 🥺دعا کن قبول بشم ، ...

قبولی دختر... ایمان بیار که قبولی ❤️✨

قبولی دختر... ایمان بیار که قبولی ❤️✨

ایشالا 🩷ایشالا 🩷

من از خدامه 🫠

نه که صبحش خواب مونده بودم و کلا بیخیالش شده بودم ولی از شانسم تاخیر خورد و رفتم و امتحان دادم ،حس میکنم بی حکمت نبوده این کار خدا ،فکر کن بیست و پنج دقیقه تو جام داشتم دیگه گریه میریختم که دیدم عهههه ،تو یکی از گروه ها گفته بودن تاخیر خورده ،دیگه سریع رفتم 😅

ایشالا 🩷ایشالا 🩷 من از خدامه 🫠 نه که صبحش خواب مونده بودم و کلا بیخیالش شده بودم ولی از شانسم ت ...

بفرما خدا گفت هلو بپر تو گلو😂💚

اوهوم 😂❤️ چه قدر خوبه هستی و دلگرمی میدی ❤️

قربونت برم 

منکه میگم هستم شما حسابمون نمیکنی 😂✨