2777
2789

چیکارا کرده بود؟

البته بجز کار و قیمت مناسب

اخلاق خوب

دیگه باید چکار کنه ک مشتری راضی باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سوال الکی و شخصی نپرسه 😶

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نفر موهامو خراب کرده بود 

رفتم پیش ی آرایشگر دیگ.. واقعا‌ وقت گذاشت بنده خدا فکر کنم حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت تا موهامو مرتب کنه :)) 

مهربون بود قیمتش هم بالا بود ولی راضی بودم چون ب مشتری اهمیت میداد

Just a little girl 🗿

من الان چهارساله ابرومو فقط دست یه نفر میدم چون دقیقا اونجوری که خودم میخوام درستش میکنه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ازایرادات مادرزادی وغیرمادرزادی آدم ایرادنگیره

مرسی نظرتون خوب بود برام

کارآمد بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

2790
2778
2791
2779
2792