2777
2789
عنوان

زایمان تو سن کم و وحشت!!!! 😱😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 40 پست

سزارین کنه خب درد عمل و که نمیفهمه بی حس یا بیهوشه بعدشم چندروز جای بخیه هاش درد میکنه 

ولی طبیعی باید بمونه دردش شروع بشه و زایمان کنه اون یکم دردش زیاده حوقع زایمان چون هوشیاری کاملا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منم ۱۶ سالش بود زایمان کرد منم بهش گفتم اذیت میشی طفلی خیلی اذیت شد.ماشالله دختر ثپل هم زایمان کرد

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

من ۱۹ سالم بود طبیعی زایمان کردم 

خب دردش همون لحظه س 

من بیچاره از ۷ شب ک دردم شروع شد رفتم بیمارستان ک اشتباه کردم باید خونه میموندم بیشتر ک شد میرفتم از ۷ شب تا ۸ صبح روز بعد من درد کشیدم همش منو معاینه کردن تا بچه ب دنیا اومد اون چند ساعتو درد کشیدمممم اما بعدش دگ تموم شد هیچ ترسی نداره بهش فکر نکنه 

بهش فکر کنه سخت میشه براش 

اگر هم براش مقدوره میتونه پول بده سز اختیاری شه ک دگ نترسه 

زایمان ترس نداره بچه بزرگ کردن ترس دارههههههههه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببخشید عزیزم خیلی جمله ام بیرحمانه است .ولی بهش بگو طبق امار مرک و میر مادر حین زایمان ،بشدت پایینه !پس نگران نباشه فقط یک بیمارستان خوب بره اونا خودشون اگر ببینن نمیتونه زایمان کنه ،سزارین میکنن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭