2777
2789
عنوان

زایمان تو سن کم و وحشت!!!! 😱😭

2136 بازدید | 40 پست

بچه ها دوست من بنا بع دلایلی ازدواج کرد ولی نه به میل خودش حالا داستان طولانیه،  ولی الان که 17 سالشه و تازه فهمیده حاملس خیلی میترسه از زایمان اخه هرکی دوستم و ببینه بیشتر از 15 به دوستم نمیخوره ریزه میزست بعد کلا فرهنگ شون اینه دختر از 14 به بالا ازدواج کنه خیلی خیلی رسم های مزخرفی دارند!!!!  الان خیلی میترسم میگه من طاقت نمیارم میمیرم که هی کاش بمیرم 😭 هم میترسه و هم نگرانه چی کار منم کسی تو سن کم زایمان داشته خیلی سخته؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن پسر خالمم۱۵سالگی زایمان کرد ، اونم ریزه میزه ست

هم درد طبیعی کشبد هم سزارین 

نترسه ببینن نمیتونه سزارینش میکنن 

کاش تمام درد بچه دار شدن زایمان بود ، بزرگ کردن بچه آدمو خون ب جگر میکنه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

قدیما از 13 سالگی بچه اوردن 

هیچیشونم نبوده بچه هاشونم قوی تر مان 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بقول سایت ک چیزی بگیم میشه قضاوت

باید ی مدت قبل به این فکر میبود و کنترل می کرد

الانم دل بسپاره به خدا علم پزشکی الان جایی برای نگرانی نداره ب لطف خدا 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

چه شوهر بیشعوری داشته اجازه نداده چند سال بگذره یکم بزرگ تر بشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

زنداداش منم ۱۸ زایمان کرد ، میگفت سختی که داره ، ولی وقتی بچه رو میبینی دردت یادت میره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش