عزیزم من پسرم امسال به امید خدا میره اول میخوام سال دوم رو جهش بزنه با چهارم رو
بعد چجوری کل کتاب های سال جهش میزنه رو باید بخونه تابستون امتحان بده ؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بله اول باید اداره آموزش پرورش ثبت نام کنه بعدش تست هوش میگیرن ازش اگ اونارو قبول بشه میتونه جهش بز ...
آخه دوبار بیشتر نمیتونه کلا بزنه
و اینکه دوم چیزی ندارع بنظرم بخاطر این گفتم بزنه تست هوش بگیرن بازم باید کتاب هارو آزمون بده ؟؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
سوم و پنجم جهش بزنه بازن خودتون بهتر میدونید شاید سختش باشه باید هم تست هوش هارو بده هم کتاب هارو ا ...
ممنون از تلنگری که بهم زدین
روش فکر میکنم 🙂💕
مچکرم
من خودم پایه هفتم میرم هشتم اما میخوام جهش بخونم یه چند تا سوال داشتم مثل اینکه تست هوششون چطوره یا مثلا نمره هایی که تو امتحان جهش ازت میگیرن باید چند باشه اصلا خودشون کمکت میکنن؟
سوم و پنجم جهش بزنه بازن خودتون بهتر میدونید شاید سختش باشه باید هم تست هوش هارو بده هم کتاب هارو ا ...
بعد یه سوال از کی شروع کنم باهاش تمرین کردن کتاب های سال بعد رو که به تابستون برسه ؟؟؟
[QUOTE=341329296]من بعد از اتمام چهارمم فقط کلاس ریاضی رفتم بقیه درس هارو ی هفته مونده ب امتحان خودمخوند
مرسی فداتشم
کتاب و داستان بگیرم از روش بخونه ؟!
شما مادرتون باهاتون زودتر از کلاس اول کار کرده بود روخوانی رو ؟
نوشتن اینارو منظورم هست عزیزم