2789
[QUOTE=341329296]من بعد از اتمام چهارمم‌  فقط کلاس ریاضی رفتم‌ بقیه درس هارو ی هفته مونده ب امت ...

اره از روش بخونه‌ چیزای بگیر ک خودش علاقه داشته باشه

نه مامانم کاری بم نداشت

خودم میخوندم

یادمه کلاس دوم بود خودم از خودم‌املا میگرفتم ی دونه غلط هم الکی میزاشتم معلمم شک نکنه

کلا دخترا نسبت ب پسرا درسخون ترن

مامانم شاغل بود کلا وقتی نداشت برام

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
راستی یه چیزی درسای حفظیاتی مهمن خیلیی؟مثلا من شعرخوانی و روان خوانیم محشره کمک میکنه؟چی بیشتر کمکت ...

افرین دقیقا حفظیات خیلی کمکم کرد

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره از روش بخونه‌ چیزای بگیر ک خودش علاقه داشته باشه نه مامانم کاری بم نداشت خودم میخوندم یادمه ک ...

الهی بگردم برات 😍

چه دختر خود ساخته و قوی هستی تو 

ایول ب مامانت 

دم خودتم گرم 

اره درسته اما پسرم خیلی دوست داره جهشی بخونه رویاهاش خیلی خوبه و قابل ستایش پسری هم نیست که فقط حرف الکی بزنه دوست داره عملی بشه خواسته هاش

میخوام کمکش کنم 🙂💕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ای جانممممم😍😍❤️ موفق باشن 

فدات بشم خوشگل من ☺️💕😘

الهی آمین 😍🤲

من نظرم رو دوم بود چون چیزی از نظر درسی ندارع که بخواد اذیت بشه 

اما سوم ریاضیش یکم سخته بخاطر اون گفتم دوم رو‌جهش بزنه اما خب حرف شما درسته که شاید زده بشه و سخت باشه براش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام پسر شما جهش قببول شد میشه جواب بدد

عزیزم پسرم امسال می‌ره اول هنوز جهش نزده که انشالله سال دیگه 

دعا کنید براش 

انشالله از مراحلش خبر دارید اهل کجایید

خیر هنوز چیزی نمی‌دونم 

تهران 

شما اهل کجایین