2777
2789
عنوان

امروز عصر قراره با رلم... 💔

258 بازدید | 37 پست

که تهدیدم کرده مجازی آشنا شدیم رابطه داشته باشیم اونم از تپل خوشش نمیاد من یکم تپلم قدم 164 وزنم 60 ولی اصلا شکم ندارم. 

بچها خیلی خجالت میکشم خونه ما خالیه ولی اون میگه سلیطه ای بهت اعتماد ندارم اول میای خونه ما دفعه های بعد خونه شما... 

بچها من تقریبا 8 ماه از نامزدم هم جدا شدم حالا گرفتاری اینه نامزدمم داره کرم میریزه که برگردم نمیدونم چه کنم 💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ینی چی ،اصلا همچی کاری نکن

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

مگه دیوونه شدی هر تهدیدی کنه بعدتر ازاینکار نیست

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

گوه خورده تهدید کرده .به من گوششششش کن .رابطه برقرار نکنیااااااا .میری شکایت می‌کنی ازش .شجاع باش از هیچی نترس .گوه خورده بزور میخاد رابطه برقرار کنه .یوقت اینکارو نکنیااااا بعدا مث چیییی پشیمون میشی .لطفا به حرفم گوش کن‌