2777
2789
عنوان

ارث و میراث🤦🏻‍♀️

28 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها 

من بابام یه قطعه زمین تو یه شهرک داشت بعد این زمینه به اسم خودش بود و فوت شده الان من سهم خودمو میخام از اون زمین ولی نه سند دارم نه میدونم دقیق کجاست سنده زمینه دست زن بابامه و نمیده هرجان رفتم گفتن پلاک زمینو بدین اگر نه هیچ کاری نمیشه کرد 

چیکار کنم؟ واقن نمیشه کاری کنم؟

یعنی پدر مادرت از هم جدا شده بودن؟

چرا الان نمیری پیش مادرت؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم منتظرم ارثمون بدن ولی خبری نیست هنوزخیلی احتیاج داریم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باوکیل صحبت کن 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

عزیزم باید خودت اقدام‌کنی به اونا باشه نمیدن🤦🏻‍♀️😐

گفتن انحصار وراثت بیادبعد پدرمادرش فوت شدن

پدرمادرشوهرم

نه جدا نشدن بابام دوتا زن داشته من پیش مادرمم😐

آها خدا رحمتش کنه 

اگه جزو اموال باشه و به نام خودشون که طبق قانون طبیعیش ارث میرسه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

پیش هرکی بگی رفتم ولی درست جوابمو نداده 🤦🏻‍♀️😐گفتن پلاک داری بیا نداری هیچی

نزدیکترین کس به پدرت کی بوده که ازاین زمین وجزئاتش خبرداره ازش بپرس مثل عمه عمویادوستان پدرت

آها خدا رحمتش کنه  اگه جزو اموال باشه و به نام خودشون که طبق قانون طبیعیش ارث میرسه

مرسی عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه

اره به اسم خودش بوده زنه و برادراش هفت خطن چهلم بابام نشده بود ماشین زیر پاشو اب کردن و گفتن این اصن ماشین نداشته

امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم 

میشه درحقم دعاکنین ماهم خیلی احتیاج داریم 

نزدیکترین کس به پدرت کی بوده که ازاین زمین وجزئاتش خبرداره ازش بپرس مثل عمه عمویادوستان پدرت

عموهام خبر دارن حتی زمین عمومم کنار زمینه بابامه دوتایی باهم نفری ی قطعه خریدن ولی نمیگه 🤦🏻‍♀️😐

مرسی عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه اره به اسم خودش بوده زنه و برادراش هفت خطن چهلم بابام نشده بو ...

دیگه ورثه ندارید؟ پدربزرگی کسی 

خواهر برادر چی 

چرا تا الان اقدام نکردی عزیزم