من بابام یه قطعه زمین تو یه شهرک داشت بعد این زمینه به اسم خودش بود و فوت شده الان من سهم خودمو میخام از اون زمین ولی نه سند دارم نه میدونم دقیق کجاست سنده زمینه دست زن بابامه و نمیده هرجان رفتم گفتن پلاک زمینو بدین اگر نه هیچ کاری نمیشه کرد
عزیزم اون اگه به اسم پدرته اون زن بابا هم نمیتونه کاری کنه باهاش شماها برید درخواست انحصار وراثت بدید هرچی اموال پدرت داشته که به اسمش بوده حتی حساب بانکی خودشون در میارن و اونموقعه کاراشو انجام بدید .
اما همه خواهربرادرا و مادرتون باید وکالت بدن به یک نفر از بین خودتون که بره دنبال کاراش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عموهام خبر دارن حتی زمین عمومم کنار زمینه بابامه دوتایی باهم نفری ی قطعه خریدن ولی نمیگه 🤦🏻♀️😐
دست وپاش بیافت خواهش والتماس کن
عجب عمویی
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
عزیزم اون اگه به اسم پدرته اون زن بابا هم نمیتونه کاری کنه باهاش شماها برید درخواست انحصار وراثت بدی ...
آفرین خوب گفتی
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
مرسی عزیزم خدا اموات شمارو هم بیامرزه اره به اسم خودش بوده زنه و برادراش هفت خطن چهلم بابام نشده بو ...
خب حتما ماشین سند ب اسم پدرت نداشته وگرنه هفت خطم باشن شخصی که فوت بشه اموالی که ب اسمشه همه بلوکه میشه کسی نمیتونه بفروششون تا انحصار وراثت تکلیفش مشخص بشه
اها اخه میدونی عزیزم این قضیه ماله ۱۲ سال پیشه من اون زمان بچه تر بودم مامانمم پی شو نگرفت میترسم زم ...
عزیزم مال ۲۰ سال پیشم باشه در صورتی که سند ثبتی به اسم پدر شما باشه کسی نمیتونه کاری کنه مگر وارثان اونم درصورتی که یک نفر از بقیه وراث وکالت داشته باشه که بره دنبال تقسیم ارث.
پدربزرگم فوت شده ۳ تا خواهریم برادر نداریم خب عزیزم من اونجا ۷ سالم بوده و مامانمم پی شو نگرف ...
آها🥲❤️🩹
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨