2777
2789
عنوان

هیچ وقت رابطه نداشتم ، بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 106 پست
آخه مگه میشه حتما مشکلی داری وگرنه پسرا فوقش که خیلی دیر بشه از ۱۸سالگی واسه این چیزا خودشونو جر مید ...

خوب منم ۱۷ ۱۸ سالگی اوکی بودم ، ولی بعدش به خاطر اتفاقاتی که برام افتاد دیگه کلا عوض شدم ، از اجتماع دور شدم نه تنها خانوم ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجع به بی جنس گرایی سرچ بزن چمیدونم اخه میگی اوایل داشتی پس حتما مشکل روحیه روانپزشک مراجعه کر ...

فلوکستین میخورم میگن انرژی میده و ضد افسردگیه ، نمی‌دونم والا دکترم زیاد رفتم

بنظرم اگه حل نشد توی زمان اشنایی به طرف بگو من این طوریم . بگو سردم. با کسی ازدواج کن که سرد مزاج با ...

خوب اونطوری که هم ازدواج نکنم بهتره , انگار هم خونه پیدا کردم فقط 🫤

فلوکستین میخورم میگن انرژی میده و ضد افسردگیه ، نمی‌دونم والا دکترم زیاد رفتم

زدی تو خال

داری داروی ضد افسیردگی مصرف میکنی این خودش میل جنسی رو از بین میبره

منم یه مدته دارم میخورم البته اسنترا نصف و اصلا میلی ندارم

ولی چون مجردم تازه از این که اینطوری شدم خوشحالم

زمانی که قطع کنم بر میگرده

🧿
چقد آدم از ازدواج میترسه این چیزا رو میبینه خداکنه بخت ما خوب باشه اینجوری نشه 

بخت و اقبال نیست ، باید با عقل و منطق بری جلو و این طوری شریک خوب گیرتون میاد 

افسردگی و داروهای ضد افسردگی می‌توانند علائمی مانند کاهش میل جنسی، خشکی واژن، و اختلال نعوظ را ایجاد کنند. همچنین ممکن است برای افراد ارگاسم دشوارتر باشد، یا ممکن است اصلاً ارگاسم نداشته باشند.

تحقیقات نشان می‌دهد که این عوارض جانبی جنسی بسیار رایج هستند. در واقع، مطالعات نشان می‌دهد که بین ۵۰ تا ۷۰ درصد افرادی که از مهار کننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) استفاده می‌کنند، نوعی اختلال عملکرد جنسی را تجربه می‌کنند.

🧿
زدی تو خال داری داروی ضد افسیردگی مصرف میکنی این خودش میل جنسی رو از بین میبره منم یه مدته دارم می ...

منم اوکیم باهاش چون به گناه کشیده نمیشه آدم ، ولی نه این بی جنس گراییم به قول شما برمیگرده زمانی که ۱۹ سالم بود از همون زمان ادامه داشته تا الان ، 

اون موقع فکر میکردم بزرگ بشم درست میشه ، الان بزرگ شدم ولی اتفاقی نیست ، هرچند من باهاش مشکل ندارم فقط چون اطرافیان به چشم عجیب الخلقه نگاه میکنن خیلی اذیت میشم

منم اوکیم باهاش چون به گناه کشیده نمیشه آدم ، ولی نه این بی جنس گراییم به قول شما برمیگرده زمانی که ...

بنظرم شما بی جنس گرا نیستین شاید یکم سرد مزاج باشین و بخاطر همون افسردگی و دارو هایی که مصرف میکنین نیازی حس نکنین

🧿

بازم من سر در نمیارم متخصص نیستم و نمیخاد جواب بدین اما باید دید

مثلا شما با دیدن ویدیو پور ن چه حسی بهتون دست میده

یا مثلا تا حالا خودارضایی کردید یا نه 

و خیلی چیزای دیگه میشه فهمید مشکل چیه و چکار باید کرد

شاید به قول دستمون با س .کس تراپ صحبت کنین به نتیجه برسین

🧿