moin_mz مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 63 عنوان هیچ وقت رابطه نداشتم ، بیاین کمک | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 106 پست سلام ، من نمیدونم چرا با این سنم هیچ وقت میل جنسی توی خودم احساس نکردم و یکی از دلایلی که ازدواج نکردم هم همینه ، و راستیتش دور و اطرافیان دارن اذیت میکنن سر همین قضیه ، و منم شرایط ازدواج دارم ولی میلی بهش ندارم ، 🤕به من بگین چ کنم🙂 1403/03/13 | 11:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
red_rosee عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12329 بخت و اقبال نیست ، باید با عقل و منطق بری جلو و این طوری شریک خوب گیرتون میاد من میگم ببخشیدا شاید شما خیلی منطقی همه چیز رو میبینین و از احساساتتون دورین واسه همین دختر دافعه داره براتون اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
red_rosee عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12329 خوب منم ۱۷ ۱۸ سالگی اوکی بودم ، ولی بعدش به خاطر اتفاقاتی که برام افتاد دیگه کلا عوض شدم ، از اجتماع ... همینه دیگه شما خودتون در ارتباط باشین کم کم دلتون مبخواد اگه قبلا اوکی بودین چون شما خیلی دور شدین شاید و اعتماد به نفستون رو شاید از دست داده باشین اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪