2777
2789

جوری رفتارمیکنن دخترم بارهاگفته منو دوس ندارن یه دختر۷ساله دارم.یه پسر۱۵ماهه.خواهرزادم دخترهستش و۳هفته ازپسرم بزرگتره.خواهرم کوچیکم ازدرمیرسه بغلش میکنه ذوق میکنه براش اصلاانگار پسرمن وجودنداره دیدنی فقط میگه آخییی.خواهرکوچیکم۲۴سالشه.ولی چ مادرم چ پدرم چنان ذوق نشون میدن من محتاج علاقه اونا ب بچه هام نیستم اما خب دخترم هی میادمیگه همسرم بارهامتوجه شده گفته بهم خداروشکز دوتا بچه ی سالم وخوشگل دارم اما نمیدونم چرا اینجوری ان رفته بودیم جلوعه درمون فضای سبز هست من کارتمو برنداشته بودم برای خواهرزادم کلی خوراکی خریده بودیه چندتا پفیلام ریخته بودن برای پسرم ب خواهرکوچیکه گفتم کارتمونیاوردم یه پفیلام برای این میخری فوری اون یکی خواهرم برگشت گفت نه میخوای چیکار بیامن میدم دیگه درحالیکه من میخواستم پولشوبدم بعدشماباشیدچیکارمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطتوکم تر کن  بخاطر اینکه ارزش احترام شما زیر سوال رفته من زورم میاد کسی ب بچم کم محلی کنه آخ  بچه شما با بچه خاهرتون چ فرقی داره من حرصم میگیره والا ی مدت نرو خونشون اگ گفتن چرانمیای بگو ب این دلیل نمیام ک هم شما راحت باشین مجبور نباشین الکی یکم حرف بزنید بابچه من خوش باشید

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب حق داری ناراحت باشی نمیدونم والا معمولا پیش میاد مثلا مامانم بچه منو بیشتر دوس داره ولی بابام بچه ...

نه ایناخیلی تابلومیکنن دیگه یجوریه دخترم ۷سالشه متوجه میشه گاهی وقتام حتی گریه میکنه منو دوس ندارن

نه ایناخیلی تابلومیکنن دیگه یجوریه دخترم ۷سالشه متوجه میشه گاهی وقتام حتی گریه میکنه منو دوس ندارن

شاید بچه های شمارو بیشتر میبینن اون یکی کمتر میاد.یا شاید اون بچه بیشتر خودشو تو دلشون جا میکنه و این حرفا.اگه میبینی اذیتید کمتر برید تا خودشون بهتون زنگ بزنن.

رابطتوکم تر کن  بخاطر اینکه ارزش احترام شما زیر سوال رفته من زورم میاد کسی ب بچم کم محلی کنه آخ ...

منم مادرشوهرم بچه اول خاهرشوهرمو بیشتر دوست داره تا بچه من و حتی ی خواهرشوهر دیگم دوتابچه داره ها ولی فقط اونو بیشتر دوست دارن  .خاهرشوهرممم میدونه همیشه بهشون میگ منم فهمیدم و سعی میکنم بچم کمتر ببرم پیششون 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم سخته برایتون کمتر ببرش  ب خانوادتم بگو ک اینجوریه 

به پسرتم توجه نمیکنن ینی؟؟

اونقدر نه اگرم کنن انگارمصنوعی رفتارمیکنن.ولی تاخواهرزادمومیبینن وایییی بابایی قربونت بره توکجایی دلمون برات تنگ شده درحالیکه دیروز خونشون بودن مامانم فوری زنگ میزنه بیااینجابچه رو بیار بابا ببینه خواهرم ذوقشو میکنه توعشق خاله ایی وایییی بخورمت راه میره خواهر زادم ۱۸ماهگی راه رفت.پسرم از۱سالگی زیاد ذوقی نشون ندادن