2777
2789
عنوان

مجازات این جرما چیه به نظرتون

655 بازدید | 18 پست

یکی کتک عمدی بدون اثار ولی پیامش هست که گفته حقته چشتو کبود کردم

دومی فحاشی

سومی تهدید به مرگ که تو پیام گفته کاری نکن خودتو با بابات بکشم و گفته باباتو زنده نمیزارم و کلی از این حرفا

چهارم قذف

و پنجم ترک انفاق

بنظرتون جرم همشون رو هم چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندان میبرن ، فحش ناموسی این چیزا اگر سند و مدرک داشته باشی ضربه شلاق داره 

فحش ناموسی نداده

گفته (دعای زبان بند که از خونه پیدا کرده و کار من نیست ) رو حتما دادی یه مرد غریبه بیاره تو خونه که وقتی ما نیستیم بیاد پیشت من نتونم چیزی بگم

ادم معمولی پول انچنانی هم نداره یعنی مملکت انقد بی صاحب شده؟

بله همین چند روز پیش یه موردی دیدم که ماجراشون خیلی بدتر از شما بود و قضیه تجاو.ز بوده برای مجرم حکم داده بودن فقط یسال تبعید به شهر دیگه با چند ضربه شلاق که تبعید هم میشه با پول خرید حالا شما تا ته ماجرا برو

کاربر آقا.  

من قاضی باشم اعدام    

کاش قاضی بودی😂

واقعا دلم خونه آجی تو هیجده سالگی کلی بلا سرم اومده حالا هم اگه قاضی با این همه مدرک حقو به اون بده همه چی خراب میشه

بله همین چند روز پیش یه موردی دیدم که ماجراشون خیلی بدتر از شما بود و قضیه تجاو.ز بوده برای مجرم حکم ...

به نظرتون حقو به من میدن یا نه؟ من مدرکم دارم اخه یعنی چی

عه دختر خوب تویی؟

در جریان تاپیک هات بودم ببین گلم این ادم یه ادم موذی اب زیرکاره و بشدت زرنگ و حرومیه ، میخواد حرف بزاره دهنت تورو متهمت کنه ، اون دعارو هم مادرش نوشته اگر رفتید دادگاه گفت دعا نوشتم نترس زرنگ باش یاد بگیر بگو خب برید اثر انگشت بگیرید ببینم جز اثر انگشت خودش و مادرش برای من اصلا روشه یا نه ، دختر خودشم خوب میدونه کار مادرشه میخواد تورو متهمت کنه فقط ، به قاضی و دادگاه بگو امنیت جانی ندارم تا سر حد مرگ میزنتم و تهدید به قتل میکنه ، زرنگ باش دختر حقتو بگیر انقدر بی زبوت نباش

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عه دختر خوب تویی؟ در جریان تاپیک هات بودم ببین گلم این ادم یه ادم موذی اب زیرکاره و بشدت زرنگ و حرو ...

سلام اجی خوبی

اجی رفتم شکایت کردم ازش

ولی میترسم قاضی حقو به اون بده مدرکمم زیاده ولی تو ایران اکثرا حقا با مرداست