2777
2789
عنوان

کجایی؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 82 پست
وقتی براش منو پسرمون مهم نیستیم چرا الکی ناراحتش کنم تنها باشه راحت تره همون بهتر که جدا بخوابه جدا ...

پس این یعنی یکی دگ تو زندگیشه اخه بی شک صددرصد صیغه کرده ک خبر نداری ولی خودتو ب ی راهی بزن ک نمیدونی و اینک تحت هیچ شرایطی قلمروتو خالی نذار اگ کسی بیاد خونه خودش باشه ن ک بیاد تو خونه تو

پس این یعنی یکی دگ تو زندگیشه اخه بی شک صددرصد صیغه کرده ک خبر نداری ولی خودتو ب ی راهی بزن ک نمیدون ...

نه اونجوری  نیس میشناسمش اهل خیانت نیس ذاتا

ولی بقیه اخلاقاش رو مخمه انتظار داره من برم دستو پاشو ببوسم بگم اشتی کن😑🗡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی براش منو پسرمون مهم نیستیم چرا الکی ناراحتش کنم تنها باشه راحت تره همون بهتر که جدا بخوابه جدا ...

از لج خونت بمون ببین اخر چی میشه زود جا نزن چون این کاری ک شوهرت میکنه همسایه من یکی و صیغه کرده بود دقیقا اینکارای شوهرتو میکرد ولی زن اولش قوی نگه داشته بخاطر بچه هاش باورت میشه بعد یک مدت اون و ب کل ول میکنه اخرش میاد باز جای اولی ک بود این طبیعت مرده و دگ سمت اون دومی نمیره حتی ۱۰ تام بگییییییرنننننن اخره اخرش میره خونه اولش

از لج خونت بمون ببین اخر چی میشه زود جا نزن چون این کاری ک شوهرت میکنه همسایه من یکی و صیغه کرده بود ...

میزنه بیرون نمیگه کجا میره منم یادت گرفتم میرم خونه دوستام نمیگم کجا میرم 😏 تا اومدم دیدم سریع رفته پتو اورده  تو پزیرایی دراز کشیده انگار من کشته مردشم 

نه اونجوری  نیس میشناسمش اهل خیانت نیس ذاتا ولی بقیه اخلاقاش رو مخمه انتظار داره من برم دستو پ ...

شوهر اول منم اینجوری بود با اینک مقصر بود و اینکارارو میکرد باورت میشه میرفتم دستاشو بوس میکردم کف پاشو میبوسیدم و لیس میزدم تاااااازه اگ دلش میخواست ی نیم نگام میکرد همون لحظه و باز انگار ن انگار

اره دیدمش😑🗡🗡🗡🗡تا اومد دراز کشید منم رفتم خونه دوستم ساعت ۱۲شب برگشتم دیدم غذا خورد با پتو تو پذ ...

الهیییی

چرا اونقدر به اون بدبخت چی میگی😂 مگه دوسش نداری 

میدونم الان شرایط روحیت چطوره .. 

یکی از اقواممون شوهرش و میدید شروع میکرد به فحش 

گولت دادع پس 

این چه حرفیه دیوونه دور از جوننن 

اخی 

بهداشت چی گفت 

فشارت اوکی شد؟

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

اره دقیقا حالا این بدتره که پسرشم باردارم😑🗡🗡🗡

اوخی گوگولی😘😘😘😘😘😘😘😘😘

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات