2777
2789
عنوان

کجایی؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 82 پست
خیییییلی عوضیع

همشون همینن خدا نکنه فقط بو ببرن دلت گیره 😀

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکش نیافتاد 😁  میدونم امتحان داشتیم😬

خیلی مردا نامردن میبینی فقط ب فکر خودشونن برا خودشون حاضرن از زنشونم سواستفاده کنن ب نفعشون چون میدونه من تاریخ و زمان و اینا همه رو گم کردم ی مدته🤕

برام فاتحه بخون دارم میمیرم 😔فشارم پایینه

برا منم بخونید فشار روحم پایینه

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
خیلی مردا نامردن میبینی فقط ب فکر خودشونن برا خودشون حاضرن از زنشونم سواستفاده کنن ب نفعشون چون میدو ...

منم خیلی دلتنگم 😔

عه وا نه درو از جون چی شده  شوهرت دیدی ؟

اره دیدمش😑🗡🗡🗡🗡تا اومد دراز کشید منم رفتم خونه دوستم ساعت ۱۲شب برگشتم دیدم غذا خورد با پتو تو پذیرایی خوابه منم رفتم اب بخورم پاشو له کردم😑🗡 بعدش تلویزیون  و لامپو خاموش کردم رفتم تو اتاق یهو دیدم کولر روشن شد نگو اصن خواب نبوده خودشو زده به خواب لعنت بهش😑🗡🗡🗡🗡کاش بمیرم راحت بشه 

امروز صبحم با حال بد رفتم بهداشت 😭😭😭

فشارمم پاییت بود سرم گیج میرفت فقط 😔💔

2790
2778
2791
2779
2792