2777
2789
عنوان

بود و نبودم برای کسی مهم نیس

23 بازدید | 14 پست

اصلا دلم نمیخاد از خواب پاشم کسی بفکرم نیس همیشه تنهام خیلی برعرضه ام که تو این سن نتونستم کاری کنم مادرم نگرانم نیس خواهرم سرزندگیشه وقتی بهش زنگ میزنم همش بهونه میاره که سرم شلوغه نمیتونم به حرفات گوش بدم برادرم بهترین زندگیو داره و تو فکر مهاجرته این وسط فقط منم دارم زجر میکشم

حسرت اینو اون رو نخور واسه خواسته هات تلاش کن و از همه مهم تر از خدا زیاد بخواه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

تو عزیز خیلیا هستی ولی از آنجایی که خودت خودت رو دوست نداری حس بی ارزشی میکنی 

بلند شو ویه کار اساسی خودت برای خودت بکن که اول خودت رو از خودت راضی کنی ناخودآگاه عالم به پات سجده میکنه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات واسه همه هستش...اینک قدر خودتو بدونی به خودت اهمیت بدی و درک کنی جز خودت کسع دیگ ای و نداری همونطور ک خودت گفتی همه سر زندگی خودشونن...از سردرگم بودن بیا بیرون...اول رو خودت کار کن و خودتو پیدا کن ...بعد ک خودتو پیدا کردی ی هدف مشخص کن برا خودت و واسه رسیدنش تلاش کن...کاری که همه تو این دنیایی ک یروز متولد میشن و یروز فوت میکنن انجام میدن... یادت باشه فقط خودت به فکر خودته ن کسع دیگ ای :)

چیزی به ذهنم نمیرسه من تلاش کردم اما نشد

تلاش نکردی چون اگ اون کاریو ک میخوای رو از ته دلت واسش تلاش میکردی حتما میشد...اگرم میفهمی به هدفی که میخواستی نرسیدی ، هدفتو عوض کن ولی هیچوقت خودتو گم نکن ک کلا مث الان نتونی خودتو پیدا کنی

نه

خودتو مدیریت کن...تا الان بیدار نمون تاثیر داره...ی حرفه ای یاد بگیر ازش درآمد کسب کن...از یجایی شروع کن فقط اینطور فاز منفی و دپ نباش وگرنه خودت ضرر میکنی همه پی زندگی خودشونن

بجز خیاطی و آرایشگری چی خوبه؟ کلا ناامیدم

اگه سیستم داری ک میتونی خیلی راحت شروع کنی و درآمد خوبی داشته باشی ک اگ داشتی بگو بهت ایده بدعم اگه نداری باید کلاس های حضوری بری و بعدش جایی مگر اینکه استخدام شی

خب تنها باش

چه احتیاج به دیگران داری

خواهر برادرت هم مشغول زندگی خودشونن و قطعا دغدغه های خودشونو دارن

این زمونه از هیچکس انتظار نداشته باش

همه گرفتارند

خودت باید خودتو مشغول کنی

با سرکار رفتن ؛انجام کارهای خونه؛ آشپزی ؛باشگاه؛ تفریح ؛پیاده روی؛ پارک؛ ماهی یکی دو بار سر زدن به خونه خواهر برادر و...

مستقل باش