2777
2789
عنوان

عفونت سینه

148 بازدید | 13 پست

خانما تورو خدا کمکم کنید

چند روزی بود نوک سینم قرمز بود و بچم میخورد خارش میگرفت 

امروز با بدن درد و لرز بیدار شدم 

رفتم مطب دکتر گفت عفونته 

بهم پماد ان ان داد و سفسفکیم 

کسی بوده اینجوری باشه؟

نمیدونم به بچم شیر بدم یا ن😢

اره عزیزم منم اینجوری بودم

انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شدم

ولی من شیر نمیدادم

شعی کن با شیرکش شیرت رو بیرون کنی که نمونه تو سینت

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره عزیزم منم اینجوری بودم انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شدم ولی من شیر نمیدادم شعی کن با شیرکش شیرت ...

چیا استفاده کردی؟

روزی چند بار شیرتو خالی میکردی با دستی یا برقی؟

میگه شیر بدی مشکل نداره ولی من میترسم بدم چون پماد روی سینم داده

خب اول شیرت رو بریز و بعد تمیز کن بده به بچه مشکلی نیست 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد