2777
2789

وسیله هاشو جمع کردن جلو راهم دوساله میگم برنمیدارن دیگه زدم به سیم آخر دعوا کردم ،با دوتای دیگه هم چند وقت پیش دعوا کردم حالا با خودشون نگن دیوونه اس 

البته واقعا تقصیرکار بودن کار به فحش و فحش کشی رسید الان قلبم تیر میکشه هم به خاطر حرفاش هم همسایه های دیگه فکر بدنکنن🥲

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم واحدی هامون خوبن همسایه های تو کوچه قداره کش هستن

منم در افتادم باهاشون ولی برام تجربه شد با همسایه باید سلام و صلوات کرد

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

اگر با هرکسی راه بیای دور از جون توسری خور میشی دعوا کنی دیوونه میشی 

واقعا موندم چکار کنیم خوبه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه وقتی دعوا میکنی با طرف  نباید دلت رحم بیاد برا طرف

به خاطر طرف ناراحت نیستم هرچی از دهنش در می اومد گفت ،چون چند وقت پیش با یکی دونفر دیگه از همسایه ها هم درگیر شدم میترسم فک کنن مشگل اعصاب دارم یا دیوونه ای چیزی هستم ولی اینطور نیس واقعا اذیت کردن کار به دعوا کشید

واسم دعا کنید لطفا🙏

بیخیال فکر حرف دیگران رو نکن بهتر بود با لحن خوب میگفتی که به فوش نرسه ولی عب نداره همسایه ماهم اینج ...

عزیزم دوساله با لحن خوب میگم فایده نداره

واسم دعا کنید لطفا🙏

به خاطر طرف ناراحت نیستم هرچی از دهنش در می اومد گفت ،چون چند وقت پیش با یکی دونفر دیگه از همسایه ها ...

اها خب نه بابا نگران نباش 

به نظرم بی اهمیت ترین موضوع ک بخاطرش بخواد قلبتو ب درد بیاری اینه که حرف مردم برات مهم باشه 

اصلا مهم نباشه برات چون حق قضاوتو ندارن اونا و اصلا تو زندگی تو نیستن 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️